|
Слаткар(истика) |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
dimigor
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Јануари.2010 во 16:21 |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најголема утка во македонската музика, заедно со сите негови другарчиња
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam sluh za rap taka da...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ona slatkarskono ne e rap... go zalam maliot, mu se pomesale kontaktite |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас се согласувам со ова. |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слаткар ако не е нафиксан не може да збори..
би рекол најголема наркоманска утка во МКД-македонија |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го сметам за рап, ниту за поп.
Ниту гледам некаква креативност во музиката. Тоа не е музика.Чисто речено тоа е само комерцијала. Бедна реклама за да се искаже некреативноста и плиткоумноста во Македонија. -Не заслужува тема. Изменето од Џо - 24.Јануари.2010 во 13:11 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би рекла заедно со сите негови колачиња |
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neam komentar
|
|
dimigor
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве неколку видеа од концертот во саботата.Се собраа околу 6000 луѓе,полека но сигурно се претвара во ѕвезда!
Слаткар - Хип Хоп Револуција - Метрополис Арена 13.02.2010 (Live) - Да Полетам Слаткар - Хип Хоп Револуција - Метрополис Арена 13.02.2010 (Live) - 1дел Слаткар - Хип Хоп Револуција - Метрополис Арена 13.02.2010 (Live) - 2дел Слаткар - Хип Хоп Револуција - Метрополис Арена 13.02.2010 (Live) - 3дел |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веќе се претвори за ѕвезда.
Многу постигнал. И онака естрадата ја подржуваат само 12 годишни девојиња со прстенцето набутано во пи****а. Не остварил музички напредок. Џабе ги троши дилерите. Највеќе ги жалам закржлавените тинејџерки кои нема да сфатат што е музика и животните вредности ќе ги црпат од неговите текстови... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што убаво го дадоа пред настап во саботата, напушен, на телевизија!
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам слушнато само 2 нешта од типчето - and never again... бљак бе од такви!!!
Неговата популарност е репер за се’ поголемата декаденција кај младите, жалосно... |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Она што Стакларов го прави за мене не е ни музика.
Најверојатно незнае како да биде пооргинален, па го омаловажува женскиот род преку пцовки, навреди и многу... гнасни компарации. Најмногу ме нервираат девојчињана што мислат дека е типац, што и не е, тој е само обично тешко сељачиште. Уште се наивни и веруваат во неговото бедно детство...како имал домашни проблеми...и незнам ти што. Гревота е, го жалам. Не е со сите. |
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |