|
Владата ќе дозволи увоз на стари автомоби |
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Автор | |||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
100 000 Македонци ќе имат можност за едно 20 тина дена да си ги регистрират автомобилите во државата каде што ги возат... А ги возат од немајкаде... Изменето од kultuzin - 16.Февруари.2010 во 01:14 |
|||
Александров
Сениор Регистриран: 30.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хех тешко бидејќи регистрација во Бугарија е 100 евра не верувам дека македонија ќе се доближи до бугарските услови |
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za deka ke gi registriraat ...ke gi registriraat , ama drugi sopstvenici ....Bidejki makedonce nesaka da se maci pa od ovde kola ke si kupi , A dosegasnite sopstvenici na bugarski avtomobili ke se podnovat so ponovi i pomoderni ..ama pak na bugarski reg. oznaki |
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Naprotiv ispolnuva.. Euro 2 standard - red emission sticker ima.. Na sama granica e... |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pred da ja uvezes proveri tretata bukva od brojot na sasija dali e "z"
Deka ek gi platis site davacki ...a bidejki ne ispolnuva ke treba da ja izneses od Makedonija ...A parite ke gi dobies nazad do nova godina ..se nadevam Изменето од laki_bu - 16.Февруари.2010 во 01:37 |
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Povekjeto od vozilata od toj tip i taa godina imaat D3 katalizator, sto znaci deka se na emission green 3.... Corsite koi nemaat takov sticker, se po cena od 350 do 600 eur. Ostanatite se oznaceni ubavo i na soobrakjajnata so stickerot.. Dali e dopolnitelno staven ili e fabricki graden ima validna dokumentacija...
Sega eden prijatel e vekje gore i planira da vnese takvi Corsi.... Najubava cena ke imaat.... Opel Corsa 1.0 i 1.2 12 V City, Joy, Atlanta, za suma od 1500 - 1600 evra...So site plateni davacki do registracija... |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas imam poevtini od istite modeli ...moite se veke tuka ...Od 1000...do ....1500 evra
|
|||
|
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Со платени сите давачки, воедно и со помината хомологација на машински? До регистрација? Кажуј каде да дојдам да ги видам... Изменето од NRGMKD - 16.Февруари.2010 во 14:43 |
|||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај вие двајца на ЛП
|
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не сум будала да земам кола од 2000 евра +500 евра давачки за да добиеш документација (ако имаше и акциза ќе беше 1500 евра се на се) + 250 евра регистрација + гориво за да ја донесеш....
јок бре братко...БУГАРСКА - 2000 + 180 евра, сосе регистрација, сосе зелен картон, тазе донесена од Германија , само ќе ти останат 600 евра за да и ставиш фарба , фелна, едно-друго... или за што сакаш намени ги, сигурно ти се добредојдени |
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I kako ke ja vozis ako ne si drzavjanin na Bugarija? |
|||
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако испадне ко што треба застудирање во БГ, кажано е се одма како ќе ја возам и од каде документи
Инаку, уште народов вози преку фирма и немаат проблеми |
|||
zaratustra
Група Регистриран: 22.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dobrite ocuvani,odrzani i doterani polovnjaci (koi gi fakjase i prethodnoto ni `polozenie` -do 7godini vnes )si drzat cena.Se so e ckart,isluzeno,spremno za brodovite koi tovarat na kilo za afrika e sega spremno za utovar za makedonskiot gragjanin koj ke go menuva vozniot park...madre de dios!!!dojdoja zlatnite 5 minuti na mercedesot(190d od vremeto na helmut kol)
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |