|
Ријана и се сврзано со неа |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
Испратена: 16.Февруари.2010 во 13:05 |
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ријана доби прва секси улога во филм? Во Холивуд се шушка дека Ријана ќе заигра покрај Самуел Л. Џексон во римејкот за филмот The Last Dragon од 1985 година. Ако приказната се покаже како вистинита тогаш ова ќе биде нејзина прва филмска улога. Атрактивната пејачка во The Last Dragon нема да глуми било каква улога, туку таа ќе биде супер секси доминантна жена. Како што открива упатениот извор, Ријана била загрижена но и возбудена за своето прво филмско искуство. Наводно таа веќе почнала да посетува часови за глума, а со цел убаво да се подготви за улогата посакала да посети и некој американски затвор. Портпаролот на пејачката досега ги нема потврдено шпекулациите, но ниту пак ги има демантирано. |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уште една префорсирана ѕвезда
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо посебно, лигаво поп-че... не е за мои уши...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ријана од слатко девојче, се трансформира во...лавица...
Истепана лавица. Не ми се свиѓа стилот шо го носи. Премногу вулгарен, облеката делува како од секс шоп да ја купува... Башка тетоважине и пирсовине по брадавиците... Колку само се изменила... Не ја слушам. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море...good girl gone bеаtеn... поише би одговарало...
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ријана пријатно изненадена од новото момче
Ѕвездата на Los Angeles Dodgers, Мет Кемп ја изненади својата девојка, Ријана за нејзиниот 22-ри роденден со голема забава во Феникс. Ријана била изненадена од гестот на познатиот безбол играч, бидејќи очекувала мала забава со само неколку пријатели. - Таа немаше поим за забавата што Мет ја подготвуваше за неа. Тој забавата ја планираше цел месец и сакаше неговото изненадување да биде невообичаено. На забавата имаше цвеќиња, пена во базенот, неколку шишиња старо виски, и храна која беше подготвена од познат кувар од Јамајка, изјави извор близок до двојката. - Ријана беше многу среќна и изненадена. Кемп не застана со изненадувањата. Тој имаше купено торта, а за роденденски поклон Ријана добила дијамантска огрлица, откри изворот. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ријана од фановите побара помош за името на нејзиниот парфем
Убавицата од Барбадос, најпознатата млада пејачка Ријана, наскоро планира да лансира свој парфем, но не знае како да го нарече, па затоа од своите фанови побара помош. Ријана прво планираше мирисната нота со нејзиниот потпис да го нарече „ Рута 22“, но се откажа од таа идеја бидејќи не и изгледаше доволно интересно. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незаборавен перформанс на Ријана
Со неверојатната сценографија и незаборавен перформанс, Ријана ги одбележи Echo Awards кои синоќа се одржаа во Palais em Funkturn во Берлин. Убавицата од Барбадос го замени својот прекрасен зелен фустан со тесно боди кое предизвика воздишки во публиката за време на интерпретацијата на хитот Rude Boy. Настапот дојде откако Ријана го сруши рекордот на Billboard листата со успешниот сингл Rude Boy кој успеа да влезе во најдобрите десет и го зазема осмото место. Таа со ова го доби четиринаесеттиот Hot 100 хит и сега е првиот женски музички артисти кој има најмногу песни меѓу Top 10 на Billboard листата во последната декада. < = =text/ ="http://www.idividi.com.mk/js/jquery-latest.pack.js"> < = =text/ ="http://www.idividi.com.mk/js/jquery.light.js"> $(document).ready(function(){$(".lightbox").lightbox();}); |
|
moni34
Сениор Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 559 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Emil izgleda ja obozavas Riana isto kako i kerka mi ,iskreno jas samo ja slusam koga ona ke pusti glasno
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зголемено обезбедувањето на Ријана поради жешките писма
Тимот на Ријана го зголеми обезбедувањето на позната пејачка после „жешките“ писма од мистериозен обожавател. Момчето на убавицата од Барбадос, Мет Кемп бил „шокиран“ од писмата. - Мет побарал од тимот на Ријана посебно да внимаваат на пејачката особено откако ги добила двете жешки писма, вели извор близок до двојката. - И нејзините пријатели се загрижени поради целата ситуација. Минатата недела кога вечераа во шпанскиот ресторан во западен Холивуд, со часови зборуваа за тоа. Тие се навистина загрижени и се плашат работите со овој маж да не излезат од контрола, вели истиот извор. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најновиот хит на Ријана
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tonight
I'mma let you be the captain (дац соу кул ) Tonight I'mma let you do your thing, yeah (се мисли на ова Tonight I'mma let you be a rider (ама каубојско ) Giddy up Giddy up Giddy up, babe Tonight I'mma let it be fire (дац хот ) Tonight I'mma let you take me higher (се мисли на оргазам? ) Tonight Baby we can get it on, yeah we can get it on, yeah Come here rude boy, boy Can you get it up Come here rude boy, boy Is you big enough Take it, take it Baby, baby Take it, take it Love me, love me Tonight I'mma give it to you harder (појака ерекција или она ќе биде полоша? ) Tonight I'mma turn your body out Relax Let me do it how I wanna If you got it I need it And I'mma put it down Buckle up I'mma give it to you stronger Hands up We can go a little longer () Tonight I'mma get a little crazy Get a little crazy, baby I like the way you touch me there (каде? кај перса? ) I like the way you pull my hair (садо мазо? ) Babe, if I don't feel it I ain't faking No, no I like when you tell me kiss it there I like when you tell me move it there So giddy up Time to giddy up You say you're a rude boy Show me what you got now Come here right now Да се преведе, текстот би бил ко од некоја турбо блгарска песна. |
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |