|
Турбо фолк бисери |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | ||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овој је земја зомбија,
и зато живела инсомија И шо сеа? Шо е поврзаноста меѓу зомби и инсомија?? |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пууу мајку му... па сит вие овде сте слушале туро-волк
А па и текстови знаете,цели строфи а на други теми сите коментари се најомразена музика , никад не би слушал/а ... шо е работава ... A на раб кај мене на пати пуштени се тија тв-а ама пак не сум запамтил нит еден бисер па иако ма да има ги....безбројно |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Malo bara, puno krokodila
A ja necu zivjeti bez stila Hocu Gucci, Pradu i Versace Ne da nekom nocu perem gace Lova,Lova Idu dani,a ja u banani pokloni se ne kupuju sami hocu ljubav, brilju i ferarri i da pjevam Baraku Obami Lova, tebi treba lova svima treba lova do krova, lova meni treba lova Ante pare daj Ante pare daj Ante Ante Ante pare daj Pricaju mi da je svjetska kriza a ja hocu u soping do Pariza Svaka šuša šeta u Dioru Ja od toga imam nocnu moru Lova,Lova Idu dani, a ja u banani pokloni se ne kupuju sami Hocu ljubav,brilju i ferrari i da pjevam Baraku Obami Lova, tebi treba lova svima treba lova do krova lova, meni treba lova Ante pare daj Ante pare daj Ante Ante Ante pare daj Connect Jura: Meni treba suska da gurnem ti u dzep a tebi treba njuska bogat mlad i lijep jetset faca kao johnny depp ti si riba reci riba ribi grize rep sve ih vidis, ko ima, ko je luzer ko je pun ko brod, a ko je pun ko kruzer ljeto, zima, skijanje, auti i hoteli oko love svijet se vrti,a to te i veseli zato ribice, dat cu ti puno lovice za sve skampice i teretanice "MWA" Lova, tebi treba lova svima treba lova do krova lova, meni treba lova tebi treba lova svima treba lova do krova Lova, meni treba lova Ante pare daj Ante pare daj Ante Ante Ante pare daj Riba ribi grize rep Riba riba ribi grize rep Дури и јас како почитувач на турбофолкот останав шикиран
|
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само да та гепна Ратке, фармерките ке ти цепна
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moja mala nosi suknju mini, ispod mini napisala skini, moja mala nosi suknju maksi ispod maksi napisala taksi!
Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako, ja sam rodjen naopako!
Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi!
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чит чит:
мушкарци мушкарци....интелектуалци од њих нема фајде, они ем то лоше ем то ретко раде... богами до некаде вистинито... а за последново незнам. |
||
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и уште нешо што ми го прати другарка ми преку имејл..
Минела – Ти пропадаш! За тебе била сам ја у граду дроља последња и све сам пристала ја само да бих с тобом остала Рефрен: Ти пропадаш, ти пропадаш јер се опијаш ти пропадаш, ти пропадаш јер се дрогираш Пристала заувијек сам ја крај тебе бити робиња и она кап из ока што тече кад си дрогиран [Рефрен] Окрече се свијет и са њиме ја свако заљубљен, само нисам ја Нек брину сад они сви што пију исто као и ти нек брину исто као ти свој живот што су срушили [Рефрен] |
||
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
родичеш ми сина, као кокаина WTF
ајде има фрикови што пишуваат вакво нешто, ама што има фрикови што ги слушаат и обожуваат не можам да разберам |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вау! .....
Импресивно... Има еден добар чичко кој може да му помогне на текстописецов... се вика психијатар. |
||
||
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
LD Pistolero a.k.a Demolero
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како и да е, пак е WTF песната |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сварно е чудно како турбофолкерите си ги замислуваат идните деца...
Краља кокаина... Интересно во секој случај... Камо за мене моиве да имале некоја замисла каква би била... |
||
||
портрет
Група Регистриран: 11.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pusti ralo i motiku, narod voli erotiku
obuci me minimalno, da se vidi maksimalno Lepa BrenaLepa Brena |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |