![]() |
|
Какви сте во кревет ? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Автор | ||
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 06.Мај.2006 во 20:01 |
|
Секогаш не сме расположени да имаме секс, некојпат сме луди за секс..ПА ВО ПРОСЕК КАКВИ СТЕ ?
|
||
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
||
![]() |
||
crni69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 124 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zavisi....
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
|
( У кревет каков сум а )....хмм па зависи, ако ми се спие...сум поспан, ако не не сум, а и зависи од креветот
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
edno e sigurno
vo krevet sum sekogas vo horizontala a se drugo se momentalno varijacii na momentalna inspiracija |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
neka se falat/folirat decata....ja znam sto mozam ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
не е етички да се фалам, па... |
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
во кревет ама благе везе си неам каков сум, тоа мислам дека треба да се праша тој шо спиел со мене
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
|
A kako toa ne sme sekogash raspolozeni za sex? c c c ...mladi deca...Se zezam...malku
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
![]() |
||
Мече ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
|
Секогаш сум расположен за забавување, кое немора да заврши со секс-едноставно милување,бакнување и спиење
![]() |
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
|
Што е ова...олку голема самокритичност ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Btw, белким мислиш... "дека треба да се праша таа шо спиел(а) со мене" ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
|
Просечно активна ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
епаааа.... право да си признаам никогаш не ме ни интересирало каков сум ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
јас си гласав за првото сеа натаму...... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |