|
Опуштено со Тони и Дејан |
Внеси реплика | страница <1 1819202122> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вечерва треба да има,така?
ај белким ќе ми текне |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биба... во моментов на А1 ..оди ..Опуштено со Тони....
... јас само да те потсетам
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ФАЛА ТИ
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала Богу...Тони ги избричил брковите
ко предратни швалер беше со нив
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахаха,,,,,Биба ,ми го зема зборот од уста,мене ме потсетуваше на времето од Отпишаните.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
забегани се тони и дејо и тоа не малку туку малку отпојќе..
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сеа се на А1...
И подобро е некако вака... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo ovaa poslednata emisija me razocaraa
Mnogu vreganje napravija na luge sto ne bea vo nivno prisustvo, ne e kulturno toa i ne im lici..Inaku gi obozavam no znaat da zafrknat cat pat... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Darck-Knight
Нов член Регистриран: 04.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехе па тој секогаш е таков нема што да се искутира на тоа али е интересен на некој начин
|
|
jenifer lopez
Нов член Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ne se interesni,pa toj namesto da vika gosti kaj nego vo emisija,neka si sedat sami so Deo,i neka se smeat kako ludi bez vrska, i taka na nikoj gostin ne mu dava nisto da kaze gi prekinuva se smee si dovrzuva nesto negovo,ponekogas e mnogu nevkusno,i mislam deka vo nokna zabavna emisija nema potreba politika da se mesa,pa preku glava nie od poliika po cel den,pa uste i toj, neka se vregaat politicarite megu sebe toa e nivna rabota,nema zosto i toj toa da go pravi,dosadno e i zamorno
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А според тебе што треба да прават во емисија.. Да седат и да ги поставуваат оние банални прашања, кои ги спомнаа со Бени... Мислам дека во сево ова сивило внесуваат доза на хумор, и колку толку ти ги оттргнуваат мислите барем на 1 саат... Сосема доволно... Ако беше и таа емисија стерилна како другите, тогаш стварно ќе немаше што да се гледа.. Дечките се потрудиле и направиле нешто според мене... А гостите се само надополнување на нивната емисија.. Изгледа концептот на емисијата некој од вас не го разбрал... Убаво кажа Тони на почетокот пред 3-4 емисии... Како и да е, мене ми се страшно интересни... П.С заборавив да надополнам... Уникатни се... Изменето од NRGMKD - 15.Февруари.2010 во 13:40 |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
jenifer lopez
Нов член Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:) ocigledno za vkusovite ne moze a se rasprava,unikatni moze da se donekade,a za interesni
|
|
jaskiko
Нов член Регистриран: 09.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se e ok samo da ne se vilicat mnogu i malku poveke znacaj na gostite!za gostite , za voditelite
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |