|
Јас сум скроз разочаран од семејство |
Внеси реплика |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Ноември.2011 во 14:16 |
Епа јас со стариот веќе не се ни гледам... корените не се сечат, но можат да се прекинат барем контактите. Јас немам сили веќе за глупости.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Misli... deka roditelite ti pochinale.
Zaminatite od ovoj svet ne mozhat da se posetuvaat i gledaat, neli ? Изменето од Messenger - 06.Ноември.2011 во 14:23 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби сум разочарана... ама проклето многу ми недостасува
|
|
vodolija_89
Група Регистриран: 29.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala ti taka i pram p[oarno nemozam da napram
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Живеј си животот и ич и да не ти е гајле за проблемите на страрите.
Еве сега си вработен.Оди си на работа .Чувај си парите да одиш летото на одмор.Најди си некоја убава и слатка девојка.Уживај во животот ,пошто тепрва ќе имаш тешки моменти.
Еве јас лични веќе 4 години живим сам и се ми е топ.
Затоа дете гледај од позитивната страна .Успев.
|
|
vodolija_89
Група Регистриран: 29.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
majkami tatkomi se ostaeni odam vamu tamu i so semejstvo imam jas eve sega se vrabotiv i so ce pram nemma vreme da go vidam tatkomi ali toeeeeeeeeeeeee,da vidam dali im ako mene ama ne veruvam drugi zato i pisuvam neme znaj nikooj da vidam mislejna so misla drugive
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |