IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Кога веќе не ти е гајле...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога веќе не ти е гајле...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 10>
Автор
Порака
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Статус: Офлајн
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2010 во 09:44
Koga veke ne ti e gajle nesto ne e vo red...........treba da se preispitas samiot sebe...

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2010 во 09:46
газење%20од%20смеење...ma nemoj,molim ti se...смеење
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2010 во 11:14
Кога не ми е гајле, ама ич не ми е гајле...што и да кажам не би имало никакво значење, или пак би ги кажал на некој/а сите работи кои одамна ми тежеле, без да се секирам за последиците.
Кон врв
dejanpp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejanpp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2010 во 12:24
koga  vejke  ne  ti  gajle  tvojata  aura  e  se  pogolema  a  ti  izgledas  ponedostizen
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2010 во 13:01
Najteska sostojba na duhot koga stanuvame inertni i nezainteresirani za site promeni okolu nas...zarobeni vo svoite grevovi i greski....zatvoreni vo luspata!Nekogas znae da pomogne koga sme rastrgnati na sto strani...

No.kakov e toj zivot koga za nisto ne ti e gajle?????

Kolku ubavo ni go nametnaa toj kolektiven duh deka zloto e dobro,a crnoto belo.....za da mozat da ne vlecat kako marioneti....da manipuliraat so nas...

Fuj...sostojba na "seedno" e najlosata bolest za covekot...!!!!
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2010 во 18:37
Originally posted by mmomirovski mmomirovski напиша:

Originally posted by mmomirovski mmomirovski напиша:

Што ќе напишеш, што ќе кажеш, како ќе те разберат...

Сакаш да ти е гајле, ама не ти дозволуваат да ти е гајле.
И веќе не те интересира, а сакаш да ти е гајле.

Па зошто тогаш да ми биде гајле за оние кои не ми дозволуваат да ми биде гајлезбунетост
Далеку од тоа дека сум човек од типот ''сеедно'',ама не се натурам  онаму каде не ми дозволуваат да  берам гајле.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2010 во 23:00
значи не е дали на тебе ти е гајле, туку дали на друг му е гајле

да не ми беше гајле на мене немаше да пишувам воопшто на форумов,
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
smokvicka52 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 22.Декември.2009
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај smokvicka52 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2010 во 02:20
ic ne mi e gajle za toa sto ne mozam da go promenam
poveke ic ne mi e gajle za toa sto bilo
gajle mi e za toa sto doaga
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2010 во 18:36

... Тогаш ти е најубаво....

... Со други зборови... "Око не ти трепнува"...

Има ли нешто поубаво од тоа?
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2010 во 18:48
Кога веќе не ти е гајле,пушташ се да го носи вода.

Сум направил неколку пати така,ама последиците беа страшни.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2010 во 23:47
Koga veke ne ti e gajle ?  Dali navistina e toa taka ?
Covekot moze da krene race od samiot sebe no zivotot i ponatamu prodolzuva bez razlika dali tebe ti e "seedno" ..... a zivotot ne e nesto sto treba da se trosi  bespolezno.... I sekogas e samo prasanje na vreme koga ke te protrese nov zemjotres za da te osvesti i da pocne "da ti e gajle" pak  .... Sepak sme lugje .....
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2010 во 00:20
кога веќе не ти е гајле...тогаш едноставно НЕ ТИ Е ГАЈЛЕ...и понекогаш чувството е прекрасно...се ослободуваш од некоја безвезна грижа или глупост или нечие трачарење од досада ...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2010 во 09:53
Запамти, сите со кои ќе се сретнеш и запознаеш водат свои битки....

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2010 во 13:53
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

кога веќе не ти е гајле...тогаш едноставно НЕ ТИ Е ГАЈЛЕ...и понекогаш чувството е прекрасно...се ослободуваш од некоја безвезна грижа или глупост или нечие трачарење од досада ...

чувството е чувство на Блаженствоангел!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.