IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Кога ке дознаеш
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога ке дознаеш

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 9>
Автор
Порака
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Кога ке дознаеш
    Испратена: 03.Мај.2006 во 18:11
Што да правиш....најдобро е веднаш да почнеш да ја забораваш....

Ми се случило...мнооооогу одамна....

Лек:
умствени активности што не се поврзани со љубов и забава

растојание - што поголемо и

време на несреќавање - што подолго...

Успех на постигнување заборав 80% (останатите 20% се за спомените)
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 18:53
Originally posted by senokos senokos напиша:

koga  ke  doznaes  deka  taa  sto  ti  vlegla  dlaboko  vo  srceto  ne  saka  da  slusne  za  tebe

Викни ја сестра и нека ти раскаже некој филм
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 21:30

NISTO NE MOZE DA ME POREMETI,

UTRE E NOV DEN.....

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 23:38
Originally posted by Julija Julija напиша:

Што да правиш....најдобро е веднаш да почнеш да ја забораваш....

Ми се случило...мнооооогу одамна....

Лек:
умствени активности што не се поврзани со љубов и забава

растојание - што поголемо и

време на несреќавање - што подолго...

Успех на постигнување заборав 80% (останатите 20% се за спомените)

prekrasno kazano. Blagodaram za sovetot.
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2006 во 12:51
togas senokos , nema sto  prifati go taka kako sto e i baraj nesto novo sto vredi da se cuva vo srce
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
koki13 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2006
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај koki13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2006 во 13:16
epa ak ti vlegla dlaboko vo srceto iskopaja i izvaja
Grunge Rules
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2006 во 14:33
Originally posted by koki13 koki13 напиша:

epa ak ti vlegla dlaboko vo srceto iskopaja i izvaja
Taka trebit
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Мече Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2006
Локација: Marshall Islands
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Мече Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2006 во 15:48
Едноставно сврти нова страна и почни од почеток-така е најдобро, спомени ќе има но незначи дека со тоа треба да се живее...
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 09:57

koga ke doznaes deka taa sto ti vlegla dlaboko vo srceto ne saka da slusne za tebe

Размисли каде си погрешил ако си погрешил....
Пробај да разговарате отворено и да откриеш зашто не сака да слушне за те*е..
Најлесно е да се свртиш и заминеш.. Најтешко е да вратиш ако можеш и опстанеш...
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 18:37

koga  ke  doznaes  deka  taa  sto  ti  vlegla  dlaboko  vo  srceto  ne  saka  da  slusne  za  tebe

Полесниот начин :

ПРОДОЛЖИ ПОНАТАМУ ........

Потешкиот начин :

Почни ја тешката борба  на љубовта  ,борба, од која можеш да излезеш уште поповреден  но исто така можеш  да излезеш како никогаш СРЕКЕН......

Кон врв
tajci Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Март.2006
Поени: 472
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tajci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 19:33
ako ima i najmala nadez bori se ako ne sekogas vo blizina ima uste nekoj interesen!
Кон врв
sladok Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2006
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sladok Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 20:11
kako sto vlegla taka ce izleze.
ako ne ve razberat so 1 recenica, nema ni so 101
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 10:45
па што си ја пуштил таму бре, ти си крив за тоа немој сега да се жалиш за своите потези. научи нешто од нив.
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2006 во 00:45
nemojte da go karate deteto, kako mu se pustivte, ostavete go da odluci sto ke pravi
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.