|
Владата ќе дозволи увоз на стари автомоби |
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Автор | |||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Жити бога немој да му црташ. Наскоро кје има изложба па ќе ја однесе твојата како негова слика, и потоа кје си купи и тој стара кола. Ти куписи нова. Ама некој да му црташ. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo prvite 6 meseci ke mozelo koli so euro 1, a posle so euro 2, odlicno. Samo uste akcizite da gi simnat, a ke gi simnat so cel da se podigne rejtingot koj zabrzano pagja, i ke bide super. Se dodeka ne dojde nova vlada koja ovoj zakon ke go ponisti, bez razlika koja partija ja zeme vlasta.
Taka da narodot ima dovolno vreme da se obezbedi so podobra kola nego li dosegasnite skapanici koi gi vozevme. |
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хи хи - ехеееее, ептееен си во право и ептееен има време. Отприлика уште околу 6 години. |
|||
Aleksandrov
Нов член Регистриран: 08.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нема ни ова да помогне ќе треба сите документи да ги направат поевтини но пак ќе се возат бугарски коли и поради поголемиот избор на возила во БГ
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бг неможе да има поголем избор од Германија, Холандија, Италија, Швајцарија и др. држави... башка што вашите продавачи на половни возила ги кренаа цените... Ќе си останат со кратки ракави, мене така ми стојат работите... Ќе ја земам од Германија, ама знам од кого ја земам... А Бугарија сеуште ми е сомнителна... |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако земаш од бугарија не земај кола во петок оти ојде јабана
|
|||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
од бугарија крава да не земеш а не кола или нешто друго ........... |
|||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќе земиш крава од Пиринска Македонија да видат аир
|
|||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||
Александров
Сениор Регистриран: 30.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бугарија е членка на ЕУ така да и процедурата за увезување коли од ЕУ членки е многу олесната и бројот и изборот е поголем отколку да речеме од тие што ќе бидат носени во Македонија и не верувам дека Македонија има услови да ги намали цените за папири до онаа точка како и во Бугарија |
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А кој па рече дека неможеш да си ја порачаш колата преку некој дилер, или роднина или пријател ако ја најдеш на германски веб сајт... Што па морам да одам до Бг, или да ја купам тука од шиткач... Ќе си отворам веб сајт, ќе се договорам со дилерот или сопственикот во Германија, и ќе порачам да ми ја донесе некој пријател... Нема да одам до БГ или тука да плаќам 35 % провизија.... |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
Trojaner
Нов член Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa ke dozvoli zosto da ne mu trebat pari biznisot e vo prasanje ne narodot.
|
|||
SunGirl01
Нов член Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ми се допаѓа ова. Супер.
|
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mnogu cudno i interesno.. novi clenovi odma se stavaat u politika da davaat poddrska ... hahahahhahahahah
|
|||
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сепак ќе е до пари работава ......... ама не преку царини и акцизи туку до оние покрупните залаци кои доаѓаат преку држење на власта а таа се добива со добри маркетиншки потези .......... не велам дека ова што ќе се стори не е добро но велам дека е малку чудно што се случува сега кога гласините за предвремени избори стануваат посилни
а тоа со “ новите “ членови вопшто не е чудно Изменето од МАРШАЛ - 12.Февруари.2010 во 21:11 |
|||
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |