|
Програмерите скапуваат дома |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
BurneR
Нов член Регистриран: 28.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Април.2006 во 14:48 |
Насите талентирани програмери скапуваат дома
|
|
I'm the BEST f**k the rest!
|
|
BurneR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе као да не се нервираме кога ние талентираните програмери како мене не дака се фалам ама освоив прво место со мојот дизајн на web http://www.gvko.edu.mk/avangarda skapuvam doma i nemozam da najdam rabota so ke kazete za ova
|
|
|
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hih, програмери како те*е, а? :)))) Закон си, жими се.. Јас ја праев страната за Ѓорги Наумов од Битола.. www.gorginaumov.edu.mk Можеби и ние не заслужувавме прво место, али најмалку вие, вашето училиште, и победничкото.. Али тоа е, координаторот на проектот Ќушевски е од кај вас, во вашето училиште бил професор одредено време, и таму завршил средно.. (: .. Е поради тие неколку причини, програмери како те*е ќе седат дома :D
Poz // Zoki |
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
програмери.... абе денеска чистач не можеш да најдеш да работиш, а не програмер у оваа држава без фантазии мислам, но сепак ако сте толку јаи програмери, до сега ќе имавте ваш сопствен бизнис кој што ќе ви цвета не сум у право??
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj mi tvoj meil i kje ti pratam video igra
kje uzivas vetuvam a doma neskapuvam |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за мене збориш друже? меилот знаеш кај може да го најдеш, ако збориш за мене.. Иначе ти си ја напраил играта??? И колку е голема? пошто иам лимит на адсл-ов а веќе поминав 2 и пол гига
|
|
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za drugarot GIGO ne beri gajle prati mi go na lp kje uzivas ako sakas da razmisluvas igrajki eptem treba da se misli hehehhehehe |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлично, за маилот е средено
|
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А може ли таа играта да се подели некако, да се стави на некој сервер или нешто слично? Или да делам e_mail?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
BurneR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZokiBoss znaes li so zbores naste strani bea mnogu profesionalno praveni i za razlika od toa so na avangarda cisto sam ja praviv bez pomos ni od mojo tim mozam da zamislam koj ti e pomagal na tebe Zasluzivme si gi medalite
|
|
|
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BurneR, ај кажи во шо е правена страната што е толку професионална, каков хостинг користевте, домеин.. и ако сакаш напиши ја страната (домеинот) да можат и другите да ја видат, па можи некој ќе те вработи ;)) .. Поз
|
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
vodkamixx
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хехе, Mambo скриптичка, со еден Exploit и отиде цела работа... али ај терајте.
|
|
BurneR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Templejt sami sostavuvame u Photoshop pa go zglobuvavme vo dremweaver so css i divovi. Hostingo e na Thetaworld za koj ne sme platile odnosno oni ne se platile za da go obnovat, domeino e preku marnet i za razlika od vas nemavme profesionalna pomos od MKhost i vidi od kade go vcitucas templejto ako ne se lazam od viktor preku MKhost. Ako go ima toa ke svonevme vo X net ali nema veza ke vides narednata godina kako ja ke odam so cetiri templajta: -Mladinska organizacija -Virtuelna kompanija -Realna kompanija -I Uciliste na dve mesta ke zemam prvo mesto pomni go ova. POz |
|
|
|
viksa
Нов член Регистриран: 08.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ме земај мене в уста ако немаш потреба. Јас работев на вебот на техничко и немој да серите гомна дека некој ни помагал од МК-ХОСТ. Ми е смачено да гледам лејмерски веб страни во HTML а тој шо рече едно експлиодче и ќе летне баш сакам да видам. |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |