![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 125126127128129 339> |
Автор | ||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
нема обратни администратори на форумов ![]() |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
кон тебе Емиле ке се обратам ако го спечелош конк*рсот
сага требе да пополниш документите исто како и другите кандидати jaс ке ги разгледам кандидатурите и до 2 недели ке решам кон кого да се обратам со прашането Изменето од да бе - 12.Февруари.2010 во 11:56 |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
брееее дискриминациа ![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Е каква е таа тема каде може да чека 2 недели??????????
Пуштај ја одма со необратни букви ,па ние ќе ја читаме наобратно
![]() |
||
![]() |
||
|
ти реков дека неможе наобратно бе |
||
![]() |
||
|
еве што ми говори форумот
Server Error in Forum Application An error has occured while writing to the database. Please contact the forum administrator. Support Error Code:- err_SQLServer_save_new_topic_data File Name:- new_post.asp Error details:- Microsoft OLE DB Provider for SQL Server Cannot insert the value NULL into column 'Subject', table 'forumIDIVIDI.dbo.tblTopic'; column does not allow nulls. INSERT fails. |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
ми се чини дека е нервен нешто.............
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Makedonsko Devojche
|
||
![]() |
||
|
Мешавина
...........мешавина на бугарски значи мелез
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
е ќе се отрујам, готово
![]() |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
![]() |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
ај да не ја тупам многу...
и без тоа сме оффф
|
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 125126127128129 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |