![]() |
|
Прилеп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 131> |
Автор | ||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() Туку, да не си ги препознае некој гаќите и тоа па баш на нет ![]() |
||||
![]() |
||||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|||
Go obozavam gradottttttttttttt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||||
![]() |
||||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|||
Среда, 10 Февруари 2010 14:16 | ![]() Најпознатата српска и балканска турбо-фолк ѕвезда - Светлана Цеца Ражнатовиќ ќе биде најголемата атракција на главната сцена на осмиот Пиво Фест во Прилеп, што ќе се одржи ова лето во јули 2010 г. Локацијата сèуште не е конечно одредена. Во тек се преговори со светски најпознатиот бенд „Prodigy“. Исходот ќе биде познат во следниве неколку седмици. Преведено од англиски на македонски од www.pivofest.info ajde i toa da go vidime ![]() ![]() ![]() |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
![]() |
||||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|||
абе, нај - рокенрол пијалок на светот, они со турбофолков го уништуваат расположението
![]() |
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
![]() |
||||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
![]() |
||||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|||
![]() ![]() nekogash Prilep... Изменето од bijonse1 - 11.Февруари.2010 во 22:17 |
||||
![]() |
||||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|||
![]() Prilep nekogash Изменето од bijonse1 - 11.Февруари.2010 во 22:28 |
||||
![]() |
||||
|||
![]() Prilep panorama denes |
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|||
Еее да ми текна дека беше женско име, дааа Тањааа... А дали ја зирна таа црната девојка ![]() П.С. 3 вртени со 2 чашки јогурт и неколку за дома.... ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
||||
Ne znam kako da pobegnem
||||
![]() |
||||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|||
Би сакала ...да дојдам во Прилеп...за Карневалот...
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Прилепчани ќе ги стават своите сурати за Прочка...........!!! Учесниците ќе бидат
маскирани во надалеку препознатливите етномаски, сурати со крзна, но
многу од нив ќе бидат преправени според своите желби и креативна визија...Уште од дамнешни времиња хроничарите запишале дека прилепчани се
познати по тоа што во чест на празникот Прочка се „преправаат“. - Ќе бидам Крали Марко, јунакот над јунаци
кој се враќа од Косово Поле да ги види Марковите Кули и градот Прилеп,
внуците и правнуците - вели еден прилепчанец кој сака со коњ, маска на
Крали Марко и со боздоган да продефилира низ градот. Изменето од bijonse1 - 14.Февруари.2010 во 19:58 |
||||
![]() |
||||
|||
ПРОЧКА ВО ПРИЛЕП.КАРНЕВАЛ СО ТРАДИЦИЈА,ЧЛЕН НА ЕВРОПСКАТА АСОЦИЈАЦИЈА НА КАРНЕВАЛСКИ ГРАДОВИ
Дојде денот ПРОЧКА. Ден кога се бара прошка од постарите,ама и некоја пара за помладите.И така од како ми простија прво мајка и татко дома,и фрлија две три стотки,ја наврев периката на глава и ајде на прочка.Не сум се преправил од дете,ама оваа година ајде (по убедување од девојката Кате-АКАСА) .И излегов в чаршија,и на договореното место со Кате.Ја барам,се вртам лево десно,а таа си стои кај саатот и ми се смее.Не можев да ја познаам.Одвај,Иди и ми вика јас сум Мариа Антоанета ,ама нема бакнување оти имам маска и боја на лицето.И ајде,така,едно кадро да напрајме за спомен........ ![]() ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |