|
Последен гледан филм |
Внеси реплика | страница <1 197198199200201 475> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Legion.
I pola go prespav. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
databis
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Британски не знам како се вика
Филмот е за една млада Индијка од екстремно богато семејство. Студира на Оксфорд, брат и забеган по дрога од аздис. Татко и ја гуши да се мажи за `фиљан` чоЕк, па ја тера да се гледа со синот на некој индустријалец. Она има некој дечко, фино момче али е од пониска класа. Нејзе и смета синчето на индустријалецот, сака нешто да стори како него би го снемало за да се отвори мегдан за кандисуење на татко и за финово момче. Семејниот шофер е бивш маринец. Он и предложи да и помогне, синчето да го снема од нејзиниот живот. Рече дека нема да го убие, него ке му смести нешто за да мора да си оди. Бараше за возврат девојкава да помине една ноќ со него. После денови двоумење се сложи девојката. Синчето шоферот го смести со пар кесичиња кокаин. Девојката помина една ноќ со шоферот. Се отвори Пандорината кутија. Сексот беше незамисливо добар за нејзините поимања. Детски наивно побара уште една мала услуга од шоферот. Он ја прочита и и рече дека нема потреба овојпат да го награди. Јасно му беше дека она само сака пак. И рече ќе сторам гајрет ама да ме замолиш. Очајот проговори од неа. Рече те молам однеси ме некаде, морам да те имам. Драмата кулминираше. Девојката сакаше и успеа да среди и со татко и, финото момче да биде прифатено. Но, стана робинка на своите страсти. Финото момче го љубеше и гледаше перспектива во животот со него, се верија. Од друга страна не можеше да се отргне од својата темна страна. Од својата дива страна. Од она што ја чинеше да се осеќа жива. Се разви внатрешен конфликт кај неа. Дали да одбере стабилен и перспективен живот или да живее во свет во кој ги изгуби сите други сетила заради вонсерискиот љубовник. Одбра !! Не кажувам што. Тоа е крајот на филмот кој вреди да се погледа. Не сакам да ја расипам забавата. Ако некој знае како се вика филмот, би сакал да ми каже. Такво ремек дело би сакал да го имам во приватната колекција. |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Memoarite na edna Geisha
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 197198199200201 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |