IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Сакаааааам.......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакаааааам.......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9394959697 426>
Автор
Порака
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 14:38
Сакам да имав одмор уште едно 20-тина дена и да забегав на некое топло егзотично место
Кон врв
Pravoslavie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2005
Поени: 1732
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pravoslavie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 15:35
САКАМ МОЈАТА МИЛА ДА НЕ СЕ ВОЗНЕМИРУВА ОД НИКОГО И ОД НИШТО, ТУКУ ДА БИДЕ РАДОСНА, ИСПОЛНЕТА, ВЕСЕЛА И НИКОЈ И НИШТО ДА НЕ ЈА ИЗГАСИ ЉУБОВТА КОЈА ЈА НОСИ ВО Се*е ДОВОЛНА ДА ЗАГРЕЕ ЦЕЛА ВСЕЛЕНА. ТИ ЗНАЕШ ДЕКА ТЕ САКАМ, НЕЛИ?
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело
Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!!
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 15:57
Прекрасно кажано 
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 16:05
Сакам да јадам чоколади Cadbury!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 16:14
Ја сакам бејби и сега ќе одам да ја гушкам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 18:51
Ние се изгушкавме
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 19:13

POZDRAVECE GOLEMO OD MENE......

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 19:14
Гушки од нас за те*е
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 20:48
сакаааам да спијам....аман ...не сум легната ко чоек 100 години...ќе умрам...ми тежет очиве...
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 21:25

JOKI OSTAJ NE NAS, ,,IDILEGNI,, 

NIE SME TUKA

MOZE DA TI SE PROSETAME PO SONCINJATA DA NE TI E DOSADNO,

KOLKU DA SI U KONTINUITET 

Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2006 во 22:00
сакааааамм .еден конјак ...........и сега ке ............средиме тоа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2006 во 01:28

PA ... DELFIN.......DELFIN......

PIVNI EDNA GOLTKA I ZA MENE.................

Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2006 во 13:24
sakam da se izbricam ama zatvoreno e kaj berberon i izgleda ke moram sam da se "kolam"
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2006 во 14:22
sakam da spijam, sakam vtornik da ne dojt...
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9394959697 426>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.