![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9394959697 426> |
Автор | |
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сакам да имав одмор уште едно 20-тина дена и да забегав на некое топло егзотично место
![]() |
|
![]() |
|
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
САКАМ МОЈАТА МИЛА ДА НЕ СЕ ВОЗНЕМИРУВА ОД НИКОГО И ОД НИШТО, ТУКУ ДА БИДЕ РАДОСНА, ИСПОЛНЕТА, ВЕСЕЛА И НИКОЈ И НИШТО ДА НЕ ЈА ИЗГАСИ ЉУБОВТА КОЈА ЈА НОСИ ВО Се*е ДОВОЛНА ДА ЗАГРЕЕ ЦЕЛА ВСЕЛЕНА. ТИ ЗНАЕШ ДЕКА ТЕ САКАМ, НЕЛИ?
|
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Прекрасно кажано
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Сакам да јадам чоколади Cadbury!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ја сакам бејби и сега ќе одам да ја гушкам
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Ние се изгушкавме
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
POZDRAVECE GOLEMO OD MENE...... |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
Гушки од нас за те*е
![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
сакаааам да спијам....аман ...не сум легната ко чоек 100 години...ќе умрам...ми тежет очиве...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
JOKI OSTAJ NE NAS, ,,IDILEGNI,, NIE SME TUKA MOZE DA TI SE PROSETAME PO SONCINJATA DA NE TI E DOSADNO, KOLKU DA SI U KONTINUITET |
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
сакааааамм .еден конјак ...........и сега ке ............средиме тоа
![]() |
|
![]() |
|
PA ... DELFIN.......DELFIN...... PIVNI EDNA GOLTKA I ZA MENE.................
|
|
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
sakam da se izbricam ama zatvoreno e kaj berberon i izgleda ke moram sam da se "kolam"
![]() ![]() ![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
sakam da spijam, sakam vtornik da ne dojt...
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9394959697 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |