|
В.И.П - Големиот брат |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
претходно не гледав, ама сега се загледав заради она кавгата меѓу Лепа и оној другион што го сменија. Ме изнендаи и вулгарноста од тој стариот. Аман бре ама трачари биле мажите. Па и наш Боки, ко радио Милева е. Божеее!!!
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Isto i jas ne go gledav ama na dva pati zagledav bas koga se karaa lepa i toj.Lele kakov los covek, pa eden covek uspea tolku negativna energija da vnese vo site, i da ja napravi atmosverata katastrofa i sto e naj tragicno nema griza na sovesta za nisto.I posle ke recat Boki bil rezil, ami poarno da si kako Boki otkolku kako ovoj zlobniot.... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас секој ден ги гледам и се сложувам со тебе мислам дека толку е лош што преку тв сакам да го истегнам за уши старо магаре едно селанец абе тој треба одма да испадни упм |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама со брадичето е подобар |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овој ли е оној што успешно ловеше свинчиња Аууу тука е поубав. Гледам и удри око на онаа црнката, Анабела мислам се вика. Симпатична работа. А тек наш Боки, бреее што парада направи со бунди, па крзненине капи, ко Раиса Горбачов е брее, па па пааа. А она злоќана од човечуљак што се кара со Лепа се си е со винцето во рака. Ја би по примерот на големиов брат да направиме едн аваква ’’затворанка’’ на нашите политичари. |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovde mi lici ko onoj manekenot na Madona..... |
||
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се сеќавате вчера кога рече дека увото му гори...... епа јас го мислев многу поврзани сме..........милион посто мој си е.........жал ми е за вас |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а бре до кај отидоа со глупавоста...стигнаа бебиња кукли да чуваат
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ова ВИП шоу го имам гледано само 2 пати (вкупно 15-20 мин)
ама за оваа куклата Тамара Симич треба да го гледам почесто убиствен поглед |
||
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро и за Лепа Лукич се разбира
|
||
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од кај сега лепа и тој стариот,... гушнати ???
нели се караа
|
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene boki pocna simpaticen da mi stanuva....koga ke se zasmee, zajduvam od smeenje
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се уште сметам дека Боки се глупира со облекувањето во женска облека,но тоа придонесува да му расте публицитетот секојдневно било негативен било позитивен,сепак е публицитет.
Ако се изземе неговото облекување во женска гардероба мислам дека Боки е нормален човек со малку ексцентричност во себе,но токму тоа му го донесе и учеството во шоуто,инаку не гледам од кои причини би бил тамо.
На продукцијата токму такви ликови и требаат и мислам дека Боки ќе тера тро подолго во шоуто токму поради таа негова контроверзност.
Но се уште мислам дека шоу од типот на Велики брат е само затупување и ништо повеќе,и од тие причини и не го гледам шоуто,но сакал не сакал мора да налетам на него баре два пати дневно менувајќи ги каналите.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mimik mislam deka so Boki ke bidete sovshen par, em ke si se smeete po cela den, em frizurite ke vi odgovaraat taka interesni vi se posebni i na dvajcata Inaku jas go sakam Mladen mislam taka deka se vikase... |
||
||
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |