|
Јазична култура |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |||||
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|||||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Apsolutno e taka! Gomno si e gomno i sekogas si smrdi! E koj saka da mu smrdi pod nos?
|
|||||
Veni Vidi Vici
|
|||||
MisIcA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|||||
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Citat od moja draga prijatelka: "Kolku si prokleto vo pravo!" |
|||||
Veni Vidi Vici
|
|||||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Добро може ли еден предлог да ви дадам? Ве сметам за многу конструктивни личности, кои несмеат да дозволат да се најдат во ситуација каде би користеле вакви ниски удари, кои верувам дека се само импулсивен одговор на сопствениот интелект. Тоа е човечки и немојте да го сметате за мана, но ве молам да размислите за фактот дека сопствените зборови кажуваат многу за Вас, па мојот предлог до Вас е: повторно почнете да ја покажувате вашата добра страна која верувам дека постои во секој еден од Вас. Искрено Коколо |
|||||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|||||
MisIcA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|||||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
aaa gleam se si e po staro ......kako bese temava ...OCI VADENJE .....slabo ste mi kulirale praznikooovvv napnati ste ... |
|||||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Поздрав коколо имаш право, нашиот интелект со Antiqua ќе си го покажеме што ќе се повлечеме.. Попаметниот попушта...
|
|||||
|
|||||
MisIcA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|||||
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Breeeeeeeeee, abe smireno site! Kako sto veke sto pati e kazano, ova e mesto kade sto site treba slobodno da se iskazat. Pa, ako treba, neka ima i prepukuvanje. Koj moze da izdzi, neka ostane. Koj ne, neka ispauzira nekoj den, dodeka da "legne brasnoto". |
|||||
Veni Vidi Vici
|
|||||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Sto se ispozamesavte site...abe vojna ste otvorile...pa ste me citiralee...ako saka nekoj nesto licno ima lp STO VI E EJJJJJJJ???????? |
|||||
|
|||||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
не е за друго ама излезете барем од уметност и култура и еве јас доброволно ве примам во разно, ќе се прајме пуздер
|
|||||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
TAKA E.........JA UNISTIJA TEMATA.....
|
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |