|
ГИШ |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ха, ха... Биба... па не сум знаел дека ти си ја имала таа чест и "особно" да се познаваш со "ценетиот"... Ме изнасмеа со парфемов... Којзнае од кај го набавува... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da storam napor i tebe da te zapoznaam so cenetiot?
sigurna sum deka posle toa kje imas drugo mislenje za covekot...ako nisto drugo, mozda so tebe kje ja spodeli tajnata okolu nabavkata na parfemot
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биб... Мислам дека ја знам "тајната на парфемот"... Сто посто (100%) е ????? од Лос... или некаков екстракт од тоа... Како ќе му стои со она џамаданчено... што да ти кажам... П.С. Се шалам се разбира.... Немој сега вие обожавателките негови да ми се нафрлите...!!! |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле ...што сте ја разубавеле темава со сликиве....
......ГИШ......Ах ..................................
...без џамаданче или со него...супер си е чоеков.....
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баравте слики...??? ... обожавателки...!!! "Ево вам га на"... ... уживајте... |
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......За овие ,,србизмиве,, во наредното продолжение во етимологијата.......
...А за сликиве од Гиш.... секоја е подобра од претходната ....
.... Како само е наместен за сликање...еден поооглед.... па ова косава.... да ти е мерак... ...да го ,, расчешлаш,, ..... Изменето од zamislena - 07.Февруари.2010 во 15:41 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оууууууууууууу...... што ми изнакажа... "Србизмите" се намерно за да има шмек темава... "пошто" е многу битна тема, за многу "обожавана" личнос' ... А и ти пази како се "одразуваш" со ова јазициве ( ) ... пошто, иако си модератор, се ми личи како да ќе бидеш бришана... |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каде ли се изгуби оваа девојка??? Дискусиите (читај закачките) со неа на оваа тема ми беа вистинско уживање... |
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Нема да бидам избришана... затоа што постојано се
..... држам.... до темата..... и постојано го спомнувам ... ГИШ....
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аааааааааааа........ Тоа ли е правилото... Па тогаш значи може вака а.... ??? Г И Ш |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Онака со космите и брадата се повеќе ми личи на некој монах од манастир.
Мислам дека човекот забегува премногу,но кој го знае може ние сме забагани а тој во ред.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako go branat zenive Gish
Ami i toa e del od negoviot "sarm" iako smetam deka go nema vo tolkavi kolicini. Kako i da e, javna faca e, mnogu e normalno da ima fanovi
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ха, ха... Овој направи побрз Come back и од што очекував... Прееска го имаше на TV.... Имаше некоја бедна филозофија за Проекатов - Скопје 2014.... |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не знам што сакаш да постигниш со твоите коментари кои ги има на сите страни од оваа тема. Ја свативме твојата поента, дека не го сакаш, го мразиш....или било што друго. И прекини да продолжуваш да го тупиш, ако тебе не ти се допаѓа, на друг му се допаѓа и не сака да ги чита твоите повеќегодишни негативни коментари. btw. Гиш е еден од малкуте музички уметници кои ги ценам. |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |