![]() |
|
ГИШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ха, ха... ![]() Биба... па не сум знаел дека ти си ја имала таа чест и "особно" да се познаваш со "ценетиот"... ![]() Ме изнасмеа со парфемов... ![]() Којзнае од кај го набавува... ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
a da storam napor i tebe da te zapoznaam so cenetiot?
sigurna sum deka posle toa kje imas drugo mislenje za covekot...ako nisto drugo, mozda so tebe kje ja spodeli tajnata okolu nabavkata na parfemot
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Биб... Мислам дека ја знам "тајната на парфемот"... ![]() Сто посто (100%) е ????? од Лос... ![]() ![]() Како ќе му стои со она џамаданчено... што да ти кажам... ![]() П.С. Се шалам се разбира.... Немој сега вие обожавателките негови да ми се нафрлите...!!! ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Леле ...што сте ја разубавеле темава со сликиве....
![]() ......ГИШ......Ах .......
![]() ![]() ...без џамаданче или со него...супер си е чоеков.....
![]() |
|
![]() |
|
Баравте слики...??? ... обожавателки...!!! "Ево вам га на"... ![]() ... уживајте... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
...
![]() ![]() ...А за сликиве од Гиш.... секоја е подобра од претходната ....
![]() .... Како само е наместен за сликање...еден поооглед.... ![]() ![]() Изменето од zamislena - 07.Февруари.2010 во 15:41 |
|
![]() |
|
Оууууууууууууу...... што ми изнакажа... ![]() "Србизмите" се намерно за да има шмек темава... "пошто" е многу битна тема, за многу "обожавана" личнос' ... А и ти пази како се "одразуваш" со ова јазициве ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Каде ли се изгуби оваа девојка??? ![]() Дискусиите (читај закачките) со неа на оваа тема ми беа вистинско уживање... ![]() |
|
![]() |
|
![]() ..... држам.... до темата..... и постојано го спомнувам ... ГИШ....
![]() |
|
![]() |
|
Аааааааааааа........ ![]() Тоа ли е правилото... ![]() Па тогаш значи може вака а.... ??? Г И Ш ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Онака со космите и брадата се повеќе ми личи на некој монах од манастир.
Мислам дека човекот забегува премногу,но кој го знае може ние сме забагани а тој во ред.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Kako go branat zenive Gish
![]() Ami i toa e del od negoviot "sarm" iako smetam deka go nema vo tolkavi kolicini. Kako i da e, javna faca e, mnogu e normalno da ima fanovi
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Ха, ха... Овој направи побрз Come back и од што очекував... Прееска го имаше на TV.... Имаше некоја бедна филозофија за Проекатов - Скопје 2014.... ![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Јас не знам што сакаш да постигниш со твоите коментари кои ги има на сите страни од оваа тема. Ја свативме твојата поента, дека не го сакаш, го мразиш....или било што друго. И прекини да продолжуваш да го тупиш, ако тебе не ти се допаѓа, на друг му се допаѓа и не сака да ги чита твоите повеќегодишни негативни коментари. btw. Гиш е еден од малкуте музички уметници кои ги ценам. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |