|
ГИШ |
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу ,, пообични,, од Гиш се ,, уфилмани,, ..а него баш
му личи да се ,,филма,, ...
Го обожавам ..............
...п.с. со нетрпение го чекам неговиот ,,Come back,, ...
|
|
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinski umetnik, intelektualec..love him...
|
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма иди бегај бре... (што би рекол Гидра)... Му личело да биде уфилман... не бил обичен... бил интелектуалец... Со сила убаина тера... еееееееј.... Не читате ли меѓу редови... |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една работа е сигурна околу појавата на Сашето „Гиш„, или го можеш или Не, трето нема
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
го "можам"... и повеќе од тоа...
и’ се приклучувам на zamislena ... и јас го обожавам |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еееееееее...... ич да не ми текнело една слика да ставам од "егземпларот"... Еве ви го... на Вас што го сакате... да си го гледате, што е личен... Не знаеш Lennon ли е Jim ли е??? |
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На времето на македонско радио случајно начекав една ноќна програма со негоВо каков филм беше,маааааајкоооооооо,се згазив од смеењеНе да беше напушен,заледен беше скроз.Инаку и јас ко Биба и замислена.Го можам
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да го ставиш на слика да си го гледаме почесто (барем овде) сите ние кои го можеме...
и во потполност си во право за споредбата со Ленон и Џим ... човеков ги поседува квалитетите со кои се одликуваа и тие- оригинален,интелигентен,продуховен...со еден збор - СВОЈ!
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се допаѓа идејата на Glenn за да го "можеш" или не ... и коментарот на Мила ... многу интересен... А Биб.... ако толку сакаш... што не кажа порано... ќе стаиме уште некоја сликичка... И не ме зезај.... "оригинален".... па баш тоа викам.... копирант... Изменето од james dean - 07.Февруари.2010 во 11:20 |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... види го што е личен на сликава...
и не се согласувам дека е копирант... можеби следбеник на идеологија би било посоодветно??
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ха, ха... ќе почнеш уште повеќе да го сакаш, а? Ми текнува сега на времињата кога возеше еден "старовремски точак" (да не речам велосипед)... по плоштад... |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не... не повеќе...доволно го можам и сега
...а за велосипедот такозван точак... сеуште го вози истиот ...
и да... сеуште користи еден парфем што не можам да го сватам... неодоливо ме потсетува на мирис на мувла...
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Леле Биба... од кај знаеш како мириса? И истиот "точак"... Па тоа мора да се смета сега за old-timer... ... и има дотолку поголема вредност затоа што е на Гиш... Леле, ако го запродава на аукција... ... ќе достигне енормна вредност... |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj sega pa ti pa...od kaj znam kako mirisa
svirki, sredbi niz grad ( so antikvitetot ili bez nego), pozdravuvanja edno-drugo... a on ocigledno( ili posoodvetno da se izrazam nosobodno) ne stedi na parfemot... i tako to
dobro...drugo se cudam... kaj mi e logistickata podrska ????
zamislena,Milaa... ako ne me podrzite,kako sto trgnal james kje me predomisli
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |