![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 359360361362363 680> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сп.... знае ли некој
од што дрво се изработуваат вратови од гитари???? и.....колку кошта сет (6) штима за гитара???? |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sp...kade li e la fille
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
СП кај ми е сонцето????
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
sp... kaj mi e mozokot....
ah ako go bide... ova e vistinska umetnosssst:DDDDD |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
sp..mnogu prasanja...odgovor nikade
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Ништо веќе не се прашувам....јасно ми е се ...
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сп-дали може да се копа седнал?
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
SP kako moze nekoj da rece -jas znam sto sakas ti, ti sama ne znaes so sakas, ama ja znam so sakas?
![]() SP kako moze da rece nekoj-te znam poveke od sama sto se znaes? ![]() SP kako e da si decko na devojka koja ne ti dava poso si retardiran i ne se pali na tebe, pa si ima zlatna rezerva za vo krevet ![]() ![]() ![]() ![]() SP zasto se laze deka ne mozam seto ova vo lice da mu go plesnam ![]() ![]() ![]() SP kolku treba da si glup za tolku meseci da ne svatis deka ednostavno neli cel zivot si sam od sto si isfrustrirano kop*** i od sto mislis deka se znaes, i deka site ke te odbegnuvaat poradi tvoite glupavi recenici-jas znam se, jas znaev deka ke e taka.?? ![]() I na kraj SE PRASUVAM, uste kolku ke si ja cukas glavata od zid i ke mislis deka te primetuvam i deka za mene vredis?? ![]() Sdk - NE TE MNOZAM NI SO NULA BE BRAT!!! http://www.youtube.com/watch?v=EpUQ167pDGg |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
сп што ќе беше постоооов...
![]() ________ сп која боја...? ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
sp zashto li ja skrshi kartickata?
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
renatax и mariija уствари се сестри???
![]() ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Што ли ќе се случи откако ќе рестартирам
![]() |
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
sp koga ke zavrshi pretstavata
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
sp ... kade e sega
![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 359360361362363 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |