IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - се прашувам ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

се прашувам ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 359360361362363 680>
Автор
Порака
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2010 во 16:10
сп.... знае ли некој

од што дрво се изработуваат вратови од гитари????

и.....колку кошта сет (6) штима за гитара????
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2010 во 16:35
sp...kade li e la filleзбунетост
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2010 во 16:43
СП кај ми е сонцето???? збунетост
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2010 во 16:45
sp... kaj mi e mozokot....
ah ako go bide... ova e vistinska umetnosssst:DDDDD
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2010 во 23:24
sp..mnogu prasanja...odgovor nikadeне%20знам
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2010 во 23:43

Ништо веќе не се прашувам....јасно ми е се ... голема%20насмевка
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 08:21
сп-дали може да се копа седнал?
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 18:47
SP kako moze nekoj da rece -jas znam sto sakas ti, ti sama ne znaes so sakas, ama ja znam so sakas? смеење
SP kako moze da rece nekoj-te znam poveke od sama sto se znaes? не

SP kako e da si decko na devojka koja ne ti dava poso si retardiran i ne se pali na tebe, pa si ima zlatna rezerva za vo krevetзбунетост збунетостзбунетостзбунетост
SP zasto se laze deka ne mozam seto ova vo lice da mu go plesnamзбунетостзбунетостзбунетост
SP kolku treba da si glup za tolku meseci da ne svatis deka ednostavno neli cel zivot si sam od sto si isfrustrirano kop*** i od sto mislis deka se znaes, i deka site ke te odbegnuvaat poradi tvoite glupavi recenici-jas znam se, jas znaev deka ke e taka.?? не

I na kraj SE PRASUVAM, uste kolku ke si ja cukas glavata od zid i ke mislis deka te primetuvam i deka za mene vredis?? не

Sdk - NE TE MNOZAM NI SO NULA BE BRAT!!!

http://www.youtube.com/watch?v=EpUQ167pDGg
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 21:01
сп што ќе беше постоооов...хипнотизиран
________

сп која боја...?голема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
riki1899 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај riki1899 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 22:47
sp zashto li ja skrshi kartickata?
    basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?      
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 23:17
renatax и mariija уствари се сестри???изненадувањесреќа
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 23:34
Што ли ќе се случи откако ќе рестартирам
Кон врв
riki1899 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај riki1899 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 23:53
sp koga ke zavrshi pretstavata
    basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?      
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2010 во 02:04
sp ... kade e sega
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 359360361362363 680>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.