![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 247248249250251 566> |
Автор | |||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
снег ........ се бербатоса све
![]() |
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
Денес уште од сабајле нервозно ми тргна денот...
![]() |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
денес.... одам по калапот, пиштолот за бушење , дрвата и почнувам со проектот...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
Денес...
1.Бирам рамки. ![]() 2.Одам кај едната баба. ![]() 3.Одам кај другата баба. ![]() 4.Па кај дадините братучетки. ![]() 5.Па на посета кај сите тие стрини, тетки, метки... ![]() 6.Па кај другариве и другаркиве мои. ![]() Долг ден ќе биде... |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
||
денес ќе си уживам цел ден
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
срцке мојааааа.... одам денес со членовите на групата на по едно кафе... КУМОООООООООО ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
Ууу... ![]() (Ма да не ги знам баш ![]() ![]() |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
||
denes se iznavrna dozd i sneg
![]() |
|||
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|||
![]() |
|||
||
и дека таа ќе одбери име и друго не прифаќам... енивеј, морав да попуштам на едниот предлог, ама вториот мораше да го прифатат... Знае гитаристот друг , знае чупето ( ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 06.Февруари.2010 во 13:41 |
|||
![]() |
|||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
||
Denes povtorno ke pravime snesko
![]() |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|||
![]() |
|||
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
||
denes odmaram
|
|||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|||
![]() |
|||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
||
da denes so snegov so zavrna ![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
денес релакс
![]() |
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
лошо почна денот...
|
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 247248249250251 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |