IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - В.И.П - Големиот брат
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

В.И.П - Големиот брат

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 13>
Автор
Порака
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 12:29
Jas se povekje i povekje razmisluvam koga ke go vidam vo Skopje da mu se pustam.... Koj znae.. moze i vo MENE prorabotuva privlecnosta kon ist pol.....газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 12:34
vcera gledav malku nekoj del i koga i da go videv se prevrtuvaf od smeenje
vaka nekako :газење%20од%20смеење
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 12:35
Чекај сега НРГ......ме збуни....да му се пуштиш или да и се пуштиш.....веќе незнам ни ти кој пол сигазење%20од%20смеење
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 12:48
Originally posted by renatax renatax напиша:

Чекај сега НРГ......ме збуни....да му се пуштиш или да и се пуштиш.....веќе незнам ни ти кој пол сигазење%20од%20смеење

Според моите сознанија сум машки пол... барем така ме информирале....
А и Боки 13 е машки пол... барем така се декларира.... голема%20насмевка
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 12:51
Фалсификат му е декларацијата,не му верувајголема%20насмевка
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 13:00
Како и да е... почна да ме привлекува многу...Посебно делот кога се фрцка, и со устата кога се понаша така заносно.. и заводливо....
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
MySelfme Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2010
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MySelfme Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 15:11
hehee..so me iznasmea
NOTHING NEVER ENDS...

Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni.

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 16:21
Што убави претставници испративме“ на Идол, Велики Брат и сега на Випот...Педери, лезбејки и фукари...
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 17:20
А ММ што има фалеше на овие што беа во Идол?
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 17:35
Пардон, абе не мислев Идол, како се викаше тоа де, Талент Шоу,кај што ја пратија Хелена Роза, се извинувам за лапсусот.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 17:38
Bez razlika, koi se i kakvi se.. Mora da im odademe priznanie deka nesto se trudat da napravat i toa go pravat so stil.. Boki porano go povrzuvaa so Azis od Bugarija, no covekot sega izgradi Unikaten stil po koj e prepoznatliv...Sepak nesto se trudat.. Dali izigravaat budali ili ne, toa si e nivno... Spored mene poineteresen lik od Boki vo taa kukja nema... Lepa Lukic, Era Ojdanic, i Bora Drljaca se so edna noga u grob... Barem Boki ne se ponasa ko najgolemo seljaciste kako Era, pa da pcue ko kocijas i sl.
Neznam zosto sekogas si go grdime toa sto e nase i ne pretstavuva nekade... Ako nekoj nejke da gleda, neka smeni kanal.. Nikoj ne e prisilen, sega barem imame site najmalce po 20 kanali na TV...
Cuden narod sme nie... pa sekogas frikovite vo site zemji predizvikuvale interes i privlekuvale vnimanie... Zarem kaj nas e poinakvo... Se stremime kon modernisticki pogledi na zivotot, a ziveeme vo predkomunjarskiot period, kade ako na zenata i se gledale kolenicite i bilo otkopcano gornoto kopce, ja smetale za rasipnicka, razvratnicka, bludnica i sl.... Aman dajte ednas da se oslobodime od stegite na ednoumieto i ogranicenite pogledi kon svetot...
Boki e car... se nadevam deka ke pobedi i ke im pokazeme na site deka mozeme da gi pobedime na niven teren...
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 17:40
Тоа го викаш бидејќи те привлекувал.плазењеголема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 17:41
Fala bogu prirodata me stvorila zdravo i pravo masko, bez nekoi pogolemi zastranuvanja vo umot.... голема%20насмевка

Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2010 во 17:52
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Пардон, абе не мислев Идол, како се викаше тоа де, Талент Шоу,кај што ја пратија Хелена Роза, се извинувам за лапсусот.

Не те свакам што и фали на Хелена Роза??? Спрема мене е баш сексипилна и заводлива...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.