IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Опуштено со Тони и Дејан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опуштено со Тони и Дејан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 22>
Автор
Порака
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 00:21

Биба ... не знаеш што си пропуштила....намигнување

Тони и тој  Део... на крај на емисијата изведоа мал  ,,стриптиз,,

а гостинка беше  Хелена  Розата .....намигнување
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 00:24
па и не пропуштила кој знае што...некако ми се префорсирани...не се разбира што зборуваат од силното кезење...а оној Дејан...никако да откријам шо функција има во емисијана
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
bingo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2010
Поени: 2522
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 09:13
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

па и не пропуштила кој знае што...некако ми се префорсирани...не се разбира што зборуваат од силното кезење...а оној Дејан...никако да откријам шо функција има во емисијана
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 10:44
ги гледам повремено ( ако ми текне,нАли)... некако О.К. ми се и двајцата... за Тони немам коментар, го бендисувам , ми се допаѓа неговата спонтаност без разлика што некогаш знае и да претера. а за Деко-сеуште не можам да се дефинирам.и он е о.к. момак. На почетоците беше некако здрвен,укочен,неприроден.... ваљда се опушти човеков малку па очекувам да се надополнуваат со Тони.
како и да е- емисијата е од забавен карактер и навистина е за опуштање по напорната недела...
А за кезењето на Тони - така заразно се кези што не ретко и самата се фаќам како се кезам на неговото кезењеголема%20насмевка
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 14:39
mene bas mi se dopadnaa...bukvalno za opustanje...Helenceno se drzese maski, ali Toni Zen koga go podzedoa vo masinaголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаtoa bese uste pogolemi cirkuzi...Toni si e istiot, a ovoj drugiot daleku poopusten za razlika od prethodnata sezona...
ineresni se za gledanje, samo da ne preteruvaat mnogu...sepak nie ne sme amerikaнамигнувањеpokulturni sme malkuсреќаголема%20насмевка
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 14:48
мене не ми се интересни тони на времето ми беше сега како и игор
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 00:58
Се фаќам себеси окезена кога Тони ќе почне да се клешти ко ненормален.голема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 10:13

Тони многупати ме иритира со неговото пренападно смеење,но многупати и ме насмеал ( му забежувам за  јавното оговарање на некои јавни фаци)ама  тој Дејан едоставно неможам да го смислам,заради него и не ја гледам емисијава,едноставно нема шлиф човекот.

Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 10:15
A Dejan shto uloga ima
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 10:18
Да ја уништи емисијатаголема%20насмевка
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 10:25
Originally posted by renatax renatax напиша:

Да ја уништи емисијатаголема%20насмевка

и онака не е некоја емисија
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 11:03
aj pa i vie kakvi ste... deckoto se trudi, duri mislam deka vekje e poolabaven pred kamerite(ova od sto sum go gledala vo drugi emisii)... e sega zosto i sto uloga ima vo emisijata...pa bitno li e toa voopsto? голема%20насмевка valjda im odi muabetot na dvajcata pa zdruzeni tresat zeleni-t.e. zaedno se pojaki...голема%20насмевка

Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 12:15
Искрено, според мене, во Македонија нема некоја друга емисија од овој карактер... Покрај сите сивила, ова е доста смешна и весела емисија... Додека не излезе нешто поинтересно, оваа за сега е мој фаворит...
Но во нашата крв е секогаш да критикуваме нешто што ете има каков таков успех....
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
MySelfme Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2010
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MySelfme Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2010 во 21:00
Mene mi e super, zabavna emisijava, a Toni zarazno se smee.....se nadevam nabrzo ce pocne. Najsmesno mi bese koga ja imitirase Caci Pakovska.hehee
NOTHING NEVER ENDS...

Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,176 секунди.