![]() |
|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 280> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Им се жали стар комарец на младите : - Не знаете вие колку сте среќни, порано во наше време жена можеше да ја боцнеш само по рака или лице. |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
папсав од решавање задачи
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Uff,mislev denes kje bide poinaku,
ama isto kako vcera ![]() Изменето од Valerija - 04.Февруари.2010 во 15:41 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
мислам дека ќе завршам брзо ... ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
konecno lesi nekoj resil da go proseta. izglea mu vrzale kremenadla za vrat da si igrat barem kucinjata so nego
![]() ![]() Изменето од La Ninja - 04.Февруари.2010 во 20:58 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
со еден те ист се расправа или секој месец има нова жртва
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
so se zamara ovoj nad mene namesto da me gusne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
и тоа што вика
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
стварно или ме “ шупчи “
![]() |
|
![]() |
|
pak se zamara
![]() |
|
|
|
![]() |
|
а да и ’ кажам
![]() |
|
![]() |
|
kazi i
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |