|
Дали мажот треба да заработува повеќе? |
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
. а кој бара ќе си најде
-------------------------- Koj mozi i gospod mu pomozi, koj ne se trudi, ne bara...nema da najde. |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma,..kakvi povekje,....samo jas,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Дафи
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зависи како функционира семејството и шо карактер се мажот и жената....ама според мене...Не, немора мажот да заработува повеке, шо има везе тоа кој колку заработува, и така се завршува во семејната каса . Може и грешам, не сум осетил на своја кожа како е женами да заработува повеке од мене, ама како и да е нема да ми смета.
|
||
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
podednakvo treba da zarabotuvaat i mazjot i zjenata.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
------------------------------------------------------------------------------------ ....abe aj ne se tepaj...duri sedish na forumov...odi pecali...pa daj nekoj denar na zaem...ako ne te fatat...dodeka "zarabotuvash"... |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala ti mamamd stvarno me nasmea, osobeno so ona :daj nekoj denar na zaem |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne be jas mislev...deneska e moderno...da zarabotuva mazot...ama se dodeka ne go fatat... sedi si brza...gledash ima zmisko oko...e sea ako ne te fatat... pozajmi malku coecki...shto da odish do Kipar...forumski da gi troshime...gleash ovie sebicni...parite na Kipar...a tie vo Shutka....
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga ke poglednam okolu mene ima mnogu zeni sto go izdrzuvaat semejstvoto,mazite ne rabotat ili zarabotuvaat pomalku od zenite.
Uste ova go primetiv poznavam poveke uspesni zeni od mazi. |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не придавам некое поголемо значење кој би требало
да заработува повеќе, мажот или жената...... иако не ми
пречи воопшто .... тој.... да заработува ...повеќе .....
|
||
databis
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е битно кој поише заработуе све док ОНА поише троши.
Капак...енде...шлус !!! Енд оф стори. |
||
bella10
Нов член Регистриран: 02.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zavisi kolku ke se trosi
|
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam da...za da se zapazi pravilnata postavenost vo semejstvoto..
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Несекогаш е невозможно тоа нешто ,но е препорачливо.Пошто нема ништо по депресирашто за еден маж кога се караа со жена си и она му каже "твоjата плата е помала затоа ќе ќутиш"
Изменето од емил - 04.Февруари.2010 во 11:18 |
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
treba da e mnogu glupa zenata, tie raboti taka da mu gi kaze...
netreba da mu se kaze direktno, toj sam ke si oseti toa sto treba, ke postoi superiornost, a vo isto vreme i inferiornost od drugata strana
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |