|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 70> |
Автор | |
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA NE ZNAM BAS ZA DOSTA POMLADI...... DALI KE TI ODGOVARAAT RAZLIKA E RAZLIKA, PODOBRO DA E VO KORIST NA MASKOTO |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e dosta pomladi? Vo sto e "podobro da e vo korist na maskoto"? |
|
Veni Vidi Vici
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Годините не треба да бидат никаква пречка за постоење на добра врска-иако понекогаш може да има несогласувања произлезени од разликата во години и различните погледи на работите.Сигурно постарите гледаат на одредени работи многу посериозно отколку помладите-а тоа знае да пречи и да биде извор на несогласувања, но само на тоа треба да се остане и да се бара секогаш еден баланс-тоа најчесто треба да дојде од двете страни, а не само од постариот во врската.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOCHNO!!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOSTA BE BRZA PA TI... SO TOCNO RAZLIKA MOZE SAMO DO ODREDENA GRANICA, SLISAJTE POVOZRASNI..... A AKO ZENATA E POSTARA , TOA MOZE DA E INETERSNO NEKOE VREME, POSLE NEKOLKU GODINI NA POVRSINA IZLEGUVAAT NEKOI PREPREKI KOI MNOGU TESKO SE USOGLASUVAAT IMAM POVEKE NEPUSPESNI PRIMERI OKOLU MENE OVA E MOE LICNO MISLENJE I NE MORA DA E TAKA |
|
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што би рекла ако е мажот постар-Дали може и во тие случаи да се случи истото?
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може
|
|
|
|
Мече
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И сега твој предлог за излез од таквата ситуација?
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Излез...секогаш има два излеза ...или да ја прифатиш ситуцијата и да не мрчиш многу, или да раскинеш, т.е. да се разведеш...
|
|
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuuuuuuuuuuu, otidovte vie do krajnosti! Nikoj ne spomna brakovi-cuda-vragovi! Zborime za vrski. VRSKI!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA UZIVAJ DOK TRAE LJUBOVTA, STRASTA,...... POSLE SEKOJ PO SVOJOT PAT...... |
|
|
|
Мече
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се согласувам-додека постои љубов нека постои и врска, после тоа нема зашто да се измачуваат и двајцата-независно што врската била долга.
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Problemot ne e vo godinite... do covekot e...godinite se samo sostojba na umot...star si onolku kolku sto se custvuvas....mazot na tvojata drugarka pretpostavuvam taka se custvuval i na 20 i na 25....staro...
|
|
|
|
sladok
Нов член Регистриран: 08.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za vrska so razlika vo dvocifren broj godini treba da imas dobra pricina
|
|
ako ne ve razberat so 1 recenica, nema ni so 101
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |