|
Кој жанр на музика го МРАЗИТЕ??? |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | ||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шо Нирвана бе? Енивеј, не поднесувам емо |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ostatokot mi e ok.zadovolen/na? |
||
respect my authoritaaa
|
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мразам она тезок метал кај што не знаеш што се зборува во песната
|
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
црковна!
|
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
eptendosadno
Сениор Регистриран: 07.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1185 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мразењето е тежок збор , па сепак би одбрал квалификација “ музика која избегнувате да ја слушате “ , а тоа во мојот слушај е ТУРБО-ФОЛКОТ од секаков вид , и од сите континенти .
Во таа група го ставам и Rock & Rool- чето. На инструментите кои се користат кај “ Земјоделската музика “ го задржале ритамот но му ставиле кабел и као измислиле нешто ново , нешто универзално , нешто различно од Шабан Шаулич и Јужни Ветар и сл. Облечени во семјоделска облека , сточарска облека од американската рурална средина ( каобојки , фармерки , марами за да не дишат прашина и сл. ) ги попалија оние со недостаток на самодоверба , и.т.н. да не го должам Изменето од eptendosadno - 01.Февруари.2010 во 18:32 |
||
Дали говорот во Пиринска обогатен со бугаризми е македонски дијалект ?
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лично .....
ми пречи на ушното тапанче секоја песна кај која имаме повеќе пати последователно повторување на исти ноти..... ми пречи турбо ..... ми пречи многу бучни со ритам.... ми пречи многу спори без ритам..... и сите песни каде се слуша цијууу , цијууу канаринче стил.... Изменето од bijonse1 - 01.Февруари.2010 во 18:39 |
||
eptendosadno
Сениор Регистриран: 07.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1185 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мразам тивка музика затоа што морам да се напрегнам и добро да се сконцентрирам за да ја доживеам , јас не ја слушам музиката со ушИ , туку на себе , на целото мое тело , значи ја тргам даската и ТУП, ТУП, ТУП ..... СРЦЕ ДА ТИ РАБОТИ ПО ТОЈ РИТАМ
|
||
Дали говорот во Пиринска обогатен со бугаризми е македонски дијалект ?
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Индустиал готик. Грдо. Да не зборам за изведувачите/слушачите. Со некои пластики во неон боја во коса, топуци од метро ипол и шминка од која печат очите... Фејл.
|
||
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А, и го заборајв турбото. Не можам да поднесам.
Во “баш ми се свиџа твоја девојка“ или некои си таму аспирини, па ови ѕидови, па што ти знам, според мене, ради лична сатисфакција слушаат апсолутно музиччки необразовани/неедуцирани (as you wish) личности. Не дека јас сум нешто музички образована (ехее далеку од тоа, мразев музичко, бегав често во основно) ама колку-толку, нема да кршам чаши на “удара у главу ко шампањац„ итн. Изменето од Tiggy Vicious - 01.Јули.2010 во 15:50 |
||
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
гласав за метал (подобро турбо ќе слушам отколку метал)
|
||
|
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зашто така бе железен? |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Очекувам Ајрон да одговори на прашањето на Џо.
|
||
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
R'N'B iskreno koj ja izmisli muzikava?! se povtoruvaat edni te isti zvuci, skoro nikoj od ovoj zanr ne znae da izveduva vo zivo bez pomagala razni, dosadni se i ligavi, nemaat poenta, prikazna ili poraka, bezdusni se i t.n.
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |