|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 9394959697 1093> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde, koga ke dojdat da odime...
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MI STUDI NESTO...... |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Топло чајче може...од нане и тоа
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не ми се наљути????...аман па...нишо страшно не реков...сеа зависит...ако ценит дека само заради нив излегов не би требало...ако е садиста...друга приказна...
|
|
Точачиња.
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas celo vreme mislam, mislam, mislam veke se puknav od mislenje. neznam veke so da pram. mozokov od niz usi ke mi istecit od tolku mislenje ne mozam poke da mislam.... a sea zaborajv so mislev. |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мисли мисли мисли но немој премногу да мислиш зашто може да се збудалиш-зашто на крај никој не видел многу корист од мислење
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ах онај...како не заеба квалитетно...еј...цар е немат шо...
|
|
Точачиња.
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Мече
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[ gledam imas iskustvo [/QUOTE] Не некое големо но доволно колку и да мислиш на крај сепак ќе го преземеш чекорот што на почетокот си сакал-така што нема многу да се промени твојата акција ако премногу му ја думиш |
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не некое големо но доволно колку и да мислиш на крај сепак ќе го преземеш чекорот што на почетокот си сакал-така што нема многу да се промени твојата акција ако премногу му ја думиш [/QUOTE] abe aj i mene nauci me neso. |
|
|
|
diplomec
Нов член Регистриран: 30.Април.2006 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade e koleskata so kafeto
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A da ne zabeguvam jas vecerva pak so kompjuterot
|
|
|
|
crni69
Сениор Регистриран: 24.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali ke se vidime povtorno?
|
|
Внеси реплика | страница <1 9394959697 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |