|
Што сакаат мажите? |
Внеси реплика | страница <1234 37> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одличен опис, капа ти симнувам иако не ја носам |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одличен опис, капа ти симнувам иако не ја носам Fala, megutoa garant gakicki nosish .... pa vidi vaka ako sakash.... mnogu bolji znak paznje bi bil u sekoj slucaj neli ? mala shala naravno |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се разбира
|
|
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se znaj sto sakat mazite seks i samo seks |
|
mbm
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Menda , pravo da ti kazam nekoas mi treba i ljubov od zenata prijatele , da ja lupam vezden ne ke da e vo red . Za drustvo i muabet dal gospod drugari i prijateli , e koga veke se raboti za nesto neznicko , ljubav , pa malku da me gali , vo skutot da i lezam , pa nezno da me ljubi , ehhhh zeniiii |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
crni69
Сениор Регистриран: 24.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сон на секој маж е:
ДРУГАРКА И ЉУБОВНИЦА ВО ЕДНО да е доволно цувствителна да биде другарка кога е најтешко, да е доволно ватрена да биде љубовница кога е наслатко, за жал мила елени такви жени се ретки исклучително ретки, |
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се ретки, зошто мислиш така? Доволно е само да се отвориш и да си кажеш што ти лежи на душа и веднаш ќе најдеш утеха (во секаков облик ) |
|
|
|
crni69
Сениор Регистриран: 24.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EH JULIJA....
da ama lazna uteha, nee toa toa da se trudi da bide, treba da e vo dusata jas za den dva nedela dve pa i mesc dva ce bidam kakov sakas ama toa e delce od sekunda vo sporedba so zivotot.... Изменето од crni69 |
|
koki13
Нов член Регистриран: 02.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so sakat maskite...hahah.....lesno da se davet i sigurno SEKS
|
|
Grunge Rules
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажите тоа го сакаат жешко и страсно-љубов,љубов и само љубов во големи количини
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
............bash toa go sakam,.................!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo seks ili samo ljubov??????
|
|
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama devojkite se po ljubov
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |