IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9394959697 1093>
Автор
Порака
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2006 во 08:54
Ajde, koga ke dojdat da odime...Confused
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2006 во 21:00

MI STUDI NESTO......

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
Мече Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2006
Локација: Marshall Islands
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Мече Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2006 во 23:15
Топло чајче може...од нане и тоа
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2006 во 23:47
да не ми се наљути????...аман па...нишо страшно не реков...сеа зависит...ако ценит дека само заради нив излегов не би требало...ако е садиста...друга приказна...
Точачиња.
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 12:12

jas celo vreme mislam, mislam, mislam

veke se puknav od mislenje.

neznam veke so da pram.

mozokov od niz usi ke mi istecit od tolku mislenje

ne mozam poke da mislam....

a sea zaborajv so mislev.

In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Мече Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 14:07
Мисли мисли мисли но немој премногу да мислиш зашто може да се збудалиш-зашто на крај никој не видел многу корист од мислење
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 15:15
ах онај...како не заеба квалитетно...еј...цар е немат шо...
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 17:02
Originally posted by Мече Мече напиша:

Мисли мисли мисли но немој премногу да мислиш зашто може да се збудалиш-зашто на крај никој не видел многу корист од мислење
gledam imas iskustvo
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Мече Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 17:13

[ gledam imas iskustvo [/QUOTE]

Не некое големо но доволно  колку и да мислиш на крај сепак ќе го преземеш чекорот што на почетокот си сакал-така што нема многу да се промени твојата акција ако премногу му ја думиш

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 17:22
Originally posted by Мече Мече напиша:

[ gledam imas iskustvo

Не некое големо но доволно  колку и да мислиш на крај сепак ќе го преземеш чекорот што на почетокот си сакал-така што нема многу да се промени твојата акција ако премногу му ја думиш

[/QUOTE] abe aj i mene nauci me neso.
Кон врв
diplomec Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Април.2006
Локација: Yugoslavia
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diplomec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 22:15
kade e koleskata so kafeto
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 22:22
A da ne zabeguvam jas vecerva pak so kompjuterotConfused
Кон врв
crni69 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Април.2006
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај crni69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 22:28

Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 22:43
dali ke se vidime povtorno?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9394959697 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,267 секунди.