|
Ме нервираат комшиите !!! |
Внеси реплика | страница <1 23456 21> |
Автор | |
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа друже излези опцуи отерај ја у ПМ и ваљда имаш свршена работа..
П.С дан живејш на димо нареднико?? |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАс лепо фино му ја вртев до лани Шкодата, годинава 101от, па следново лето аудиот.... ќе му крениш саух и ќе си влезиш дома .... Изменето од volkswagen - 13.Декември.2009 во 20:15 |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе заборавев да напишам.... љубовната идила на комшијата и баба ми се продолжува.... совет за момците... подмитувајте и јапонски јаболка закачени на влезната врата....
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море кај нас е лудница у маало...
Едни се караат, други се тепаат, имаме новинарки кои се бркаат, се носат швалери и швалерки...Али јас сум единствено девојче тука И речиси сите ме доживуваат како машко (иако оддамна не сум машкоданка) Така да, кога и да ми дојде некој другар, оноа бабиштана го криват вратот над ограда, да видат детето на ..... со кој била... И после се умаараат кој со кого бил, што правел... А и заборавив да си ги напоменам најблиските комшии...Веднаш позади нас се...Али таа жената...Цц...досадна жена до немај каде...Секој божји ден де шеќер и требало, де кафе немала, па и брашно...Еднаш дојде и на мама и побара краставици Сакам уџум да фатм и да не се вратам оддтука Али се на се...Многу љубов имаме тука... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога патував, дома цело време зборувавме за аеродромот во стокхолм,... и дека ќе одам таму... и баба ми и кажала на најдобрата другачка дека јас ќе одам во стокхолм.... таа толку разбрала, па низ цело маало кажувала дека сум отишла во хонг конг
и ја прашале мајка ми... како сте ја пуштиле толку далеку.... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isto mi se faka ...gi stavam na ignor
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
комшијата што ме нервираше денес го прибрале во полиција, станот запечатен...
нема веќе тропање, викање и бор-машина во 3 ноќта... |
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене не да ме нервират ме спобудалија чекам само шанса па да се преселам од овде
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А мислиш новите комшии подобри ќе се
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А каква е гаранциjaта кога отидеш на новото место ке добиеш sгодни соседи?
п.с.:Ако ти се отвори шанс каде би одил да живиш?
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
куќа сакам
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееееееее....ја претераа вечерва
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ме нервираат комшиите, колку е позабавен животот со нив ехееееее... плус што ќе правев без нив: сигурно ке имав многу повеќе нерви сега, ќе бев многу помалку озборувана, ќе можев помирно да спијам, ќе немаше кој да прати кога и со кога излегувам и кога се враќам, ќе немаше кој да ми ваѓа трачеви, ќе немаше кој да ми укаже дека слушам премногу гласна музика, ќе немаше кој да ми каже дека ме барал некој/а ... ехееееееееее... па колку ќе беше животот многу помирен, досаден и поедноставен без нив...
Супер се моите комшии, кај може тие да ме нервираат мене ... просто ги обожавам Изменето од Sunny - 29.Јануари.2010 во 03:54 |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ај и јас мало да ги "пофалам" комшиите ми мои...
...Од мојта страна додуша арни се иако фалбаџии сите арни си се за комшии,посебно среќен сум си за едното ми комшиче шо ми е комшиче.Од сит комшии само со него зборам повеќе од добро утро и како е.Од другата страна преку пат... Хаос ... Секоја вечер аларм им се уклучува , едниот зајци чува па ги пушта навечер да шетет па коа да му забегаат од двор на улица јачат пци , ги бркет , не се трпет...Али и они се добри во споредба сс тие до нив , кои во изминативе 10 години направили си 2 убиства... Кои по затвори , кои по домашни притвори , кои намерава одмазда абе пм све.А еден комшија муабет не ми прај иако предходно мн убоо ни оеше муабетот кога ме праша "како комши со чупчиња? Има нешо?"А ја му одговорив "Kомшо то шо глеш до мене , то и под мене е"...А со керка му најмногу си се дружам и ... не е важно бе секад ка се сретниме сс него наопачки , настрана ме гледит, ам си неам гајле од него јас Као шо викет тие од подалечко шо се , најфаца маало сте вие и сме си бе , си мојме |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |