|
Дали СДСМ (и Милчин) го трча(ат) последниот круг? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A.... da im kaze nekoj deka trkata odamna zavrsi...da ne se macat da trcaat vo prazno
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Додека овие безнадежно изгубените се на чело на државата.....вреди да се трча.....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
понадежни од овие сме немале |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ни поизгубени....во времето и просторот....
|
||
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Безнадежно е секидневното крекетање во Парламентот... И ќе трчаат..ама немаат појќе здив..ги работи малиот одлично...хахаха пс
Секидневно..или повремено ...ептен стручно ги „дига„ на узбуна..хахаха..
Досега ...ваков не се родил..кој игра дрндупка ...со синовите на црвените кмери..а кои мислеа ...дека Македонија е нивно и неприкосновено „наследство„...хахаха.
Изменето од Анастеа - 29.Јануари.2010 во 03:51 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Анастеа - 29.Јануари.2010 во 03:52 |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе зошто мора секогаш да си префрлате,терајте ја темата за маратонците кои никогаш нема да го завршат својот маратон,ќе колабрираат на крај.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа што ..некои си (сеуште) си мислат ....дека трчањето на „Маратонот„ е наменето само за одредена „каста„ луѓе...и дека однапред се знае(л) поБЕДНИКОТ...
Е сега ..нивните „правилата„ им се некаде најверојатно „заглавени„...и никој НИШТО однапред не знае...а можеби и знае..ама си молчи.. ептен „мудро„???
|
||
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи ова вмровците дерман немаат од тој пуст Бранко....
А го видат малку повеќе на ТВ, одма ставаат во погон и телевизии и весници и гракаат по собрание, по форуми, на средби со граѓани.....
Незнам на што се должи тој пуст страв.....
|
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па неќат бе да ни ја запусти државата,луѓето се „патриоти“...и тоа антички...се грижат за својот народ...да не ни е многу широка јамката околу вратот,да ја позатегнат ...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Темата беше за Милчин и СДСМ.
Маратонците можат да се префрлат во Клубот на фајтери, отворено е... |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За несреќа, изгледа дека вемеровците веќе останаа сами, само не заради сопствените квалитети и способности туку поради стерилноста на СДСМ. Нејсе, ми се блуе и од едните и од другите.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За жал овие беа арни додека молчеја. Сега кога почнаа да ги откриваат ’’маратонците’’ од другиот круг дека ’’трчаат и грабаат’’ веднаш станаа антидржавен елемент. Признале ние не признале ’’црвени кмери’’ има и во портокаловите. Одамна требаше премиерот да си го расчисти дворот а не да остава по 2 години да праат што сакаат и сега ’соросоидите’’ им се криви оти ги укажаа дека не е се толку портокалово. Тука некој ке рече дека се скршија розовите очила и дека народецот почна да гледа реално. После изјавата на ’’несороидите’’ дека имаат платички од по 3-4000 евра бога ми си се замислив и сега знам дека полека ќе си се вратам кон неопределените. На нашата политичка (и новинарска/медиумска ) сцена изгледа сите трчаат некаков ним познат маратон. дали ќе им биде последен незнам, ама знам дека раните кои ги нанесуваат и раздорот кој го прават тешко ќе се сошие со било кој хируршки конец. |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Наспроти молкот во СДСМ, Вечер веќе објави дека токму Владимир Милчин од СОРОС, кој е поранешен член на претседателството на СДСМ, ја поднел иницијативата до уставните судии да се укине лустрацијата по 1991 година. Милчин бара да се спречи и јавно објавување на идентитетот на шпионите во Службен весник
Изменето од novace - 31.Јануари.2010 во 14:42 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |