|
Дали СДСМ (и Милчин) го трча(ат) последниот круг? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Јануари.2010 во 18:46 |
Само уште во Македонија ....раката на Сорос преку другарот Милчин и СДСМ им го „пере паметот“ на луѓето ....благодарение на нивните многубројни медиумски платеници ..Повеќе тука: http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=128101034157&id=13&prilog=0&setIzdanie=21895 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Милчин???????????????????
Ај Милчин, ама ДПМНЕ, ДУИ, што па тие се шетаат со него и со сите странски делегации кои доваѓаат на Симпозиуми, Дебати и слично? Овие од СДСМ идат поради на ти ги дајми го, и келепур софраси...........ама што овие другиве ако е Милчин трча во некој си круг било тоа последен или НЕ? Кој круг и за што трчаат останатите споменати? (имам обврска да напоменам дека недна политичка оција не ме интересира. Ни онаа на Александар од Охрид ни онаа на Коце од Скопје, а најмалку на Груевски и Црвенковски.....ова колку да не бидам погрешно протолкуван- сватен). |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ти е поентата тука не сфаќам? да не сакаше да провериш колку може генералот да издржи читајќи текст што не содржи абсолутно ништо(да не речам ветер и магла), напишан од некоја што никој не ја читаше каде што пишуваше порано, или и ти самиот не издржа да г о разбереш па акна линк овде ние да се мачиме?
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дека перат памет перат и не само овие од сорос и овие со латас не се подолу одлучете кој се во право кој не иначе да не се лажиме сите лажат овде гледам на форум многу политички фанатици абе ајде опуштетесе малку
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро лето за избори!!! Ќе баталиме Светско првентсво во фудбал и ќе си ги гледаме и читаме нашиве миленичиња... Ама прво да омекшаме малку читајќи ја горе наведената Новинарка, после малку Латасче, па тие од другата банда и за на крај Боки 13 да не доомекша. Фрчко не ми го ни спомнувај !! Школски ми беше
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите перат. Ама кај секого детергентот не делува. Проблем е тоа брат.....ама тие си го решаваат со фалсификат..........договорно........... |
|
|
|
grujoegotov
Нов член Регистриран: 28.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke ve pregazime, ama ne sami, tuku so SDSM, Ljube i cel makedonski narod zaedno
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ке гази, што ќе гази и каде ќе гази? Мој совет ти е за да станеш и официален Газач да се пријавиш во некоја винарска визба и да газиш грозје до безсвест. Барем некоја корисна акција. И ако притиснеш Alt+ Shift типките на тастатурата можеби и кирилица ќе ти се појави. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имаше една српска поговорка ........ велеше “ и турцима су турци криви за све “ .......... мислам дека одамна е дојдено време да е смениме па наместо турци да стои македонци
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аман бе..од овие наши кодош(к)и..сега изгледа и суратот ќе им го видиме јавно и јасно..секако ...одкога Уставниот Суд ќе реши..и го дозволи тоа ...нели???
Изменето од novace - 28.Јануари.2010 во 23:21 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аааааааааа два пати во ист ден нема да ме зезнеш да ти отварам линк. А јас да ти препорачам добро читање.. Радое Домановиќ на пример. Батали тоа Вечерот и Нова Македонија. |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бре novace, тие се со закон заштитени. Небаре се навоѓаат во резерватот ЈАСЕН крај Самоков, каде само човекот не е заштитен а се останато со закон заштитено а зоната забранета за движење. Е, со таќувалињата(кодошите) истото се случува. Каде и да се тие се заштитени чунки велат кожинката им била скапа..............кожинката, од скапа поскапа. Значи било која власт нема интерес на судот да му нареди да донесе таква ОДЛУКА. Голем е стравот. Во та ОДЛУКА ќе се препознаат самите.........и, потоа се знае......а другите не оти ги нема и нив во списокот од ОДЛУКАТА туку опозициски ќе делуваат и етети сканда. А, меѓу нас кажано дај бар од овакви скандали ја поштедиме макдонија и народот..........политичарите кога тогај ќе им дојде крајот. |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би рекол дека го трчаат последниот круг соросоидите на чело во Милчин.
Тие уште долги години ќе трчаат,но покрај атлетската патека ќе останат само рака луѓе кои се уште ќе им шлапкаат со рацете. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пуста желба вмровска, да останат само во државава......
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |