|
Што сакате да му направите на шефот што ве нервира |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I mojata shefica obozava chaj....daj mi malku od alkalaksot
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ха....ако набројам што се би му направил, ќе ме прогласите за психолошки случај....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас лично ништо.
Ништо не сум си сторил сам на себе. Е, оние мои соработници и останати можеби си имаат некоја мака, ама тоа е нивни проблем......... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ааааа Друже....не така...
Ќе ги прашам јас твоите....што би ти направиле, па ќе ти кажам....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарам. А, и не ќе е лошо да ја запееш онаа од Ефто .........,,Лихнида кајче веслаше,,.....и кажи ако се удаи............немој да забораиш..........мислам Лихнида......... а не Ефто......добар другар ми е и драг колега уште од бившата. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прирачник за навредување
Кога господ ја фрлал интелегенцијата на земја ти си носел чадор. Знам само едно, откога се роди ти го легализираа абортусот. Дали знаеш што им рекол господ на добрите еб**и? Па се разбира дека не знаеш. Сакаш да те прифатам таков како со си или пак да те сакам? Си размислувал да го тужис мозокот поради тоа што не те поддрзува? Како дојде до овде? Зарем некој го остави кафезот отворен? Да имам фаца како тебе ке ги тужам родителите. Никогаш нема да го заборавам моментот кога се сретнавме,но сепак ке се трудам и понатаму. Толку си грд што мозеш да барас оштета од својте родители. Да даде господ детето да ти се роди во киндер јајце и да немаш упатство да го составиш. Ти мора да си производ на прости множители. Изменето од vili2121 - 30.Јануари.2010 во 09:45 |
||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
немам шеф.........туку шефица имам
|
||
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
прво сакам да имам шеф...па после ке го смислам.
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bi mu zalepila zezok shamar
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма лесно ќе беше ако имав шеф,туку шефицава како да ја средиме
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
викни ме мене јас ке ја средам.......шефицата |
||
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хахахаха......договорено!
Нардниот пат кога ќе ми се спојат жички.....ќе те побарам тебе
|
||
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ухх...немам шеф/ица фала богу.
Ама затоа...наставници имам. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
shto i da sakash ,...dok ti e shef ,..nishto ne mozesh da mu nbapravish !
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |