|
Кој жанр на музика го МРАЗИТЕ??? |
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Автор | ||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Владче, зш би мразел народно!? |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тигарче нз зш ама ногу го мразам, иначе сакам метал и техно, транс, хаус ама за то не е темава |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле тигица иначе, сакам староградски песни (највише српски... кафу ми драга испеци, Не клепечи на нулама.. и така натака) чисто од што одговараат за в кафана, турбо фолк морам да слушам по некад колку да бидам во тек и со случувањата и кај турбофолкерите, џез не слушам пошто уопште немам потреба, слушам нешто хип-хоп, рап само тоа што е најквалитетно според мене, класика ...хмммм...не сакам само инструменталки. Од време на време чепкам по некоја опера или сл. што може да се изведува со тенор ... и така не слушам техно, транс, хаус... нека ми простат фановите , ама за мене тоа е срање без никакви емоции тоа е тоа Изменето од volkswagen - 13.Јануари.2010 во 18:49 |
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нешто што ми чкрипи на уво се песни од типот на Цаки,Цаки,Цале купи ми сандале
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Разбирам дека не можат да се избегнат, ама јас да седам дома и ова да го слушам
Мила, чкрипи и повеќе од што можиш да замислиш во други рефрени... сето тоа арно, комерцијала само за пари, за в кафана, ама неможам никако да пронајдам задоволство во стиховите: Ти си ќерко татин син... што сака да постигне пејачов? Да ги утеши фаците што се фалеле дека ќе имаат син , па приновата испаднала од женски род, и ај сега гајбите пиво да ги оправдаме... И такуѓере... удри мујо у тепсији или веќе кај требаше да удри мујо... или хасо, не памтам кој беше... важно стихов е толку глупав што не вреди да го памтиш.. има уште еден куп рефрени што пробиваат ушно тапанче.. упропастени лирикс + гајда, синтисајзер и еден Фендер во позадина и пратња од дебилен глас како на одрана мачка пази сад: моја мала нема предњи зуби, кад ме љуби језиком ме уби.... или.....Ти оде на зелено, ја оста на црвено, растави нас сема-фор! има уште една што ме гаѓа в срце стално... Наша је љубав дуга као дуготрајно млеко! има еден добар стих :сузама сам лепио тапете, жена ми је украла детеееееее и стихот Global Fatal Error : не може нам нико ништа, јачи смо од судбине, могу само да нас мрзе они што нас не волееееее Значи... господ да му е на помош на тој што ја пишувал песнава Ако пронаоѓате задоволтво во горе наведениве стихови ви препорачувам психо-терапија |
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро сум поминала
Не ги знам и нејќам да ги знам |
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro e sto ne moras da gi znajs...
posto sum zadolzen za kulturno-zabavniot zivot vo drustvoto moram se da znam da peam, da sviram i taka |
||
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mozam da podnesam Metal i site negovi pravci...
i 70 posto od turbufolkot.. |
||
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum gi slusala site...no spored nekolku od niv zakluciv deka vo ovoj period moeto uvce ne prifaca takva muzika, sea za sea ne podnesuvam....pozzz
|
||
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дет метал не можам да слушам
Не ми иде металот, повеќето од бендовите ми го гужваат желудникот |
||
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не баш
Џабе ќе викам (додуша не сум ни викала) дека слушам метал, кога не слушам. Глупо е да се праиш дека слушаш метал... Кога не слушаш... |
||
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nirvana?
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |