|
Има ли вонземјани? |
Внеси реплика | страница <1 5253545556 67> |
Автор | ||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Projekt%20Plava%20Planeta.pdf
Nemozam da prestanam da citam.. a glava mi pagja.. |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секако дека има... а дали има дојдено на земјава и слично незнам... јас имам еднаш видено во нашава македонија необично светло на небото,стоеше на едно место,малце се помрдна и после одма исчезна...шо беше чудово незнам..
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bash bi sakala sredba so vonzemjanin
Samo togash bi se uverila deka postojat.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има, мора да има и тоа баш ко овој ги замислувам
Изменето од Sunny - 20.Јануари.2010 во 18:48 |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele Sunny...kaj go najde ova chudo
Me plashi toa treto oko....
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега е вистински момент за пронаоѓање на
вонземјани?!
Британските астрономи веруваат дека
шансите за пронаоѓање живот на другите планети се подобри од било кога
порано. Лорд Реес, претседател на Кралското здружение на астрономите изјави
дека вакво откритие би го сменило човештвото и би му дало поинаков тек
на нашето живеење, објави BBC. Британскиот научник признава дека тоа би било голем чекор кон осигурувањето на иднината на човекот. Според него, големите телескопи кои се инсталираат на Земјата ќе помогнат кон пронаоѓање на планета слична на нашата. ___________________________________________________________________________________________________________Znaci kaj da e, ako gi ima naskoro ke slusneme i za nov Изменето од Sunny - 25.Јануари.2010 во 16:02 |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele ocive...
Inace, da veruvam deka postojat i drugi zivi sustestva, dali kako onie gore na slikata ili drugi ne znam, no prosto nevozmozno e da sme sami na edno volkovo prostranstvo... |
||
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto ne kaza dosega, ren ... a mene nezgodnoooo, strav deka nikoj ne saka da me sretne... |
||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во право си, малку е себично да веруваме дека во толкаво пространство, само тука има живот, ама кој го знае, додека не видиме, ни останува само да нагаѓаме |
||
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ti kako vonzemjanin se deklarirash?
Tuuuuu...kako neznaev porano
|
||
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Porano, podocna, rezultatot sekogas ist... |
||
ikkaa
Нов член Регистриран: 31.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
град Струмица,општина василево/пред пола саат излегов надвор во дворот да земам нешто ми текна баш за нло и онака се загледав во небото погледнав накај планината Огражден видов како лебди некако светлечки објект лебдеше околу 1 2 мин над селата чанаклија добрашинци нова маала и скоро сите села што се наогаат на таа планина лебдеше над тие села после едно две минути се придвижи накај браната Турија и пак застана тамо стоеше некаде 6 9 мин и исчезна повеке не се гледаше тој објект али сум сигурен дека не е авион или хеликоптер зошто и претходно имав видено такво летало ама овој пат се движеше од кај планината Еленица накај планината Огражден и тоа не бев сам имаше и други луге што можат да го потврдат тоа што го видовме
Изменето од ikkaa - 31.Јануари.2010 во 18:54 |
||
верувај во себе,а не во другите
СЛОБОДА ИЛИ СМРТ |
||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imase li nekoj od vas mobilen so kamera?
|
||
|
||
ManushkA
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A da se javevte vo A1
|
||
Внеси реплика | страница <1 5253545556 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |