|
Нешто да те помести од оската? |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | ||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Centarot e tochka...ne e oblik !
I koga doagja do menuvanje na mestopolozbata na centarot moze da dojde do izoblichuvanje na krugot
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...... |
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se smetas sebesi za tocka vo svoeto postoenje zen?
Ili obicna geometriska figura?
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас сум само еден малку комплициран човек и ништо повеќе од тоа .
Не забегувам со точки и не ја барам смислата на моето постоење во геометријата .
|
||
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Posledicata od toa koga neshto kje te izmesti od oskata e deka lesno minuvash na lichni obrakjanja, kritiki, potsmevanja, navredi i igranje majtap so noj koj te pomestil od oskata na rotiranjeto...
... a toa ponekogash ne e zdravo. Podobro e ako ne se pomestuvame tolku mnogu od sopstvenite oski... oti nekoj stanuva premnogu nestabilen, pa mozhe da se zanese i da ispaden od krugot na forumov. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene od oska me izmestuvaat (vo sluchajov) karakteri i toa naj chesto glupavi lugje koi sakaat da izgledaat intelegentno i svesni se za svojata mentalna sostojba i vo toj interes ne se izrazuvaat do kraj tuku ostanuvaat na polovichni nedoiskazani rechenici za koi (samo oni ) mislat deka toj nachin na izrazuvanje zvuchi filozvski . Isto taka i vo naj chest sluchaj me 'trzaat' koleblivi , plashlivi karakteri koi vo svoite komentari imaat jasna zakana za koja istite tie ne se moznost da ja preciziraat i nasochat kon toj sho treba da bide tuku vo nedostig na samodoverba se nadevaat deka TOJ (chitatelot) kje se pronajde sam sebe i ona sho e naj patetichno vo ovoj sluchaj SE NADEVAAT deka nekoj kje se uplashi ako ispadne od krugot na forumot .
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj da se vratime na temata
izmestuvanje od oskata e vsusnost menuvanje na polozbata covek koga stoi zavzema vertikalna polozba i koga kje padne na dupe , znaci se izmesti od neja taka da prasanjeto e sto moze da ve padne na dupe?????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hi hi hi.... |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kakva e prirodata na bolkata?-se prasav
Zosto mora da stradame koga ucime? Mu ja znaeme li nasokata na naseto rotiranje bez da se izgubi formata? Zosto koga osetime nesto poveke od nas se gusime vo zloba? Ne moze nikako da mi vleze toa vo glavata bez da pomislam na ubav krvav obrok.... |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Formata ja prevzemame samite .... Oskata sekogas ostanuva ista ... Sto stanuva so nas koga ke vidime forma koja sakame da bide nasa?Kolku nasata zelba moze da ja smeni nasata pateka ?
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |