|
Архангел |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Arhangellllllllllllllllllllllllllllllllll, gi slusav koga bev srednoooooooo, pesni koi gi sakam od niv:
1.milion dolari; 2.vina nevina; 3.rubin kamin; 4.wonderful life; i mnogu drugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
|
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Депресивни,меланохолични,флегматични...но секогаш ми давале посебна енергија...некаква мрачна енергија.
|
|
Архангел
Нов член Регистриран: 04.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убедливо најдобриот македонски бенд.Архангел се мојата прва љубов и нешто што е секогаш во мене во најтешките моменти во животот.Неверојатно е тоа како Вртев на лист хартија ги искажува сите чувства без разлика дали се убави или грди.Целиот бол револт и сета таа љубов вметната на едно место.Прекрасно и совршено!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ни знаев за Архангел, се до лани, кога најдов едно ЦД со нивни песни Татко ми го наснимал, пошто порано му биле нај бенд.
И си ги стаил чоекот, фино лепо, да си се сеќава на убавите времиња Мене ми се така-така |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После Леб и Сол,Архангел е најдобрата Македонска рок група на сите времиња.
Текстовите од Вртев се чиста поезија во која уживам секогаш и во секое преслушување.
Посебно би ги издвоил Милион долари и Нож.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ристо е поет
Heart Core Јас немам ништо повеќе од себеси само срце кое чука вистински сосем доволно да те вознемири и уплаши. Ги знаеш добро оние со скришна солза длабоко во срцето со скришна злоба далеку зад погледот болни од немоќ, болни од желба за одмазда. И по незнам кој пат се видов себеси во тебе мртов твојот бол нема никогаш да биде мој, мој, мој. Години на љубов ил смрт љубов ил смрт, Години на љубов ил смрт љубов ил смрт. Без љубов знам ќе те проголта овој град без гордост и без срам, Ќе останеш без дела за вреднување, ќе останеш без моќ и магија било што да промениш, пушташ солза незнам што сокрива дали немоќ или желба за одмазда. И по незнам кој пат се видов себеси во тебе мртов твојот бол нема никогаш да биде мој, мој, мој... |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пиф,паф,пуф,пиф,паф,пуф... Сите, сите, сите дрвја и сите сите камења...........................
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
снешка овие уште постојат или ги воскреснуваш
|
|
databis
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Risto Vrtev ama ne te dobiv
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навистина топ се , имаат добри песни ми се бендисва и стилот на музика , онака оргинални си се.
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bingo stvarno postojat, pa kako jas ne znam, leleeeee fala so mi kaza deka postojat drugarce
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама јас тебе те прашав
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |