|
Како знаете дека сте заљубени? |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
Roni.Rasta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 25.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа знаеш као знам...
коа ќе ја видам ми го одзема здивот... и чувстувам дека срцето ќе ми искочи |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sky is the limit .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga me faka panika
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ниедно од ова погоре Тогаш кога ќе почнам да го прифаќам таков каков што е, со сите негови мани и позитивни страни. Тогаш кога ќе забележам дека веќе не се обидувам да го променам .. Чудно .. ни слабеам, ни губам апетит ... Кога сум во негова близина сум таа што сум .. пеперутките сигурно одамна летнале ... но останало чувството .. кога ќе го гушнам .. и бакнам ... абре тоа не се опишува Тогаш знам дека сум заљубена! |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga bev zaljubena.....da da gi osekjav tie insekti ko mi ja remetea stomacnata shuplina,si smeshkav pri posekjanje na sekoj nash razgovor,si kjutev vo negovo prisutstvo(iako vo drustvo usta ne zatvaram),mi treperea raci ko palev cigara i tn,tn.........
|
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Окезена сум цело време и едвај чекам да го видам. Тоа е тоа.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
очајно сакаш да му го слушнеш гласот... барем на кратко и ти недостигаат гушките...
пак сум се затрескала... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ee koleske arno ti vikav na vremeto...
ne se zamaraj....
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
K1nm23
Сениор Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум бил заљубен до сега
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаеш дека си заљубен кога не можеш да заспиеш затоа што
реалноста конечно е подобра од твоите соништа. Теодор Гејзел |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Astrid
Сениор Регистриран: 31.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 532 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И уште кога се би било така розово, да не се потребни двајца.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со тебе под еден чадор да се стиснам
Да сум срекен иако на пола киснам |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По пеперутките. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога се фатам дека тресам само зелени .
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |