|
Што сакате да му направите на шефот што ве нервира |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | ||
piperka
Нов член Регистриран: 22.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Јануари.2010 во 21:00 |
|
јас би му ја украла тоалетната од WC Изменето од Анастеа - 26.Јануари.2010 во 00:16 |
||
подобро е да станеш човек отколку крал
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пиперче мило малу си го промаршил подфорумот со темава,што не е ништо страшно
Пострашно е што не знам што да чинам со неа,каде сега да ја вдомам,за да не лута по сокаци? |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Темата е вдомена и повелете изјаснете се.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
piperka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ех што да праиш ме завладеа хаосот и ја испратив пораката пред да видам каде....ме утепа шефот од работа вчера и пола сетила не ми работеа али битно ке си кажам една работа: Сабајле му го дигнав тоалетот од WC и се осеќам врло изрелаксирано, сега следно на ред е да почнат да му снемуваат билтените од маса хаха
|
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
би му напраиле сите... ама ќе не казнат...
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bi mu go iskornala uvoto...
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bi mu napravila kafe so sol, pa posle kao Upsss se izvinuvam, mislev deka e sekjer Ne, ne me nervira seficata (sefica imam) korektna e, me nerviraat nekoi poedini faci so koi rabotam, edna-dve kretenki. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na sefot nisto, ama na toj nad sefot ocite bi mu gi iskopala
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уф како би и’ подметнала алкалакс наместо нејзиниот чај што го пие секое утро,па би ја сокрила тоалетната хартија и би фаќала сеир цел ден потоа
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
наравоучение: жените се луди не си играјте со нив |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
би ја натерала да се зачлени на форумов...не за друго туку да го прочита ова погоре |
||
piperka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нова идеа: истури ми на столчето лепак, седни и уживај
|
||
|
||
piperka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
или уште подобро: Влегуваш во канцеларија, Добро утро, како сте..абе чија е онаа кола надвор? (и ја опишуваш неговата) па кога ќе те прашаат зошто, Ти: Па помина еден камион ја поткачи и го однесе цел браник или нешто во слична варијанта, само колку да го размрдаш од сабајле, да му напраиш една ментална гимнастика
|
||
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bi go ispoturala so kafe ..
|
||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |