|
Друмска кафана - пушална |
Внеси реплика | страница <1 436437438439440 850> |
Автор | |||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne e nepismen, taman si e barem se trudi covekot na mak da pisuva aloooooooooo..... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А како треба да се напише?Кажи и ке коригирам.....
|
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
прати ги старите наваму добро ќе ми дојдат |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
databis
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
databis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ma, ne sumnjam deka ke se snajdes i ke izvrsis korIkcija |
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро де.Кажи како е на македонски и ке корегирам.
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
emill a da ne se zamaras tolku.......... |
|||
|||
databis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A zasto ne se potrudis samiot, ionaka si golem pocituvac na Makedonija i se Makedonsko, vo sto iskreno ne se somnevam.
Sepak poveke preferiram upotreba na POKLONIK nego na POCITUVAC ali toa e veke prasanje na licen izbor i sekako na ..stil Изменето од databis - 26.Јануари.2010 во 15:09 |
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па гугл не ми дава превод на овоj збор.Кога напишам "почитател" и ми дава истиот превод и на македонски...............Освен почитател се секjавам за зборот "навивач".Ама мислим ке навивач е србски збор.........
|
|||
databis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Konsultiraj strucna literatura a ne Google
Kako na primer ova, a imas toa na toni Btw, samata konstrukcija na recenicata ti e neprimerna za Makedonskiot jazik pa zatoa si izbegal vo zamkata na bugarizmot. Prevodot na pocitatel od BG na EN e FAN. Problemot lezi vo prethodnoto obrazovanie. Sovetot e klasicen: Citaj knigi...ama mnogu da citas. Rezultatite ke dojdat sami po sebe. Изменето од databis - 26.Јануари.2010 во 15:17 |
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не те разумем што сакаш да ми кажеш со ово
|
|||
databis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A ti My.. u kjose zar ne gledas deka kaj deckoto pottiknuvam inicijalizacija za dodatna edukacija
Изменето од databis - 26.Јануари.2010 во 15:22 |
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.........aj jas u kjose samo ti pazi epten da ne go educiras, kaj ni e kraj posle, moze i lektor da ni stane emill. |
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 436437438439440 850> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |