![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 562563564565566 832> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк ............ знам една која во моментов го прави ова
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
nekoj toa nikogas nema da moze da go razbere
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
zatoa sto nekoj taka posaka
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
SDK ... Sakam da go krenam sidroto ....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
sdk na se shto napraviv denes ushte zemav i da trcam,pa sega se me boli
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сдк ........ не само да недостасува постот во кој напишав “ гола “ вистина туку гледам дека некој веднаш го корегирал својот пост во кој го нагласува својот “ авторитет“ навредувајќи еден член со кого баш и не му врви муабетот .......... моооре експедитивност
![]() |
|
![]() |
|
сдк ........ еве ме .............дојдов
![]() |
|
![]() |
|
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
SDK dobro ni doshol
![]() |
|
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-ке мора да одам надвор ,а таму е -8 |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
sdk ne e ladno kolku vcera
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
сд.......многу е тапа на работа... ништо интересно не се дешава у државава....
![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
сдк ............. редно беше да свати а уште пообро ќе биде кога ќе стане свесен за фактите кои доведоа до тоа .........
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
сдк...
![]() Гледам И ПОЛ сатот, трчам, леле... ова кај е, леле она кај е... грабнувам книгите, ги ставам в чанта, трк во бања, леле се забаев... и на крај се спакував , кафезите, лепаците и трчам долу низ врата. Ставам чизмите и на излегување се пулам на сатот да видам уште колку минутки имам до почнувањето на часот и ГЛЕДАМ 11 И ПОЛ... ![]() Абе во 12:30 ми почнува претчасот... ај у п**ку матер... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
sdk volkswagen kafezite lepacite i pali patikite na skolo oti ke zakasnis i za od 12 30
![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 562563564565566 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |