![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 289290291292293 360> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
дека никогаш нема да се врати,знам дека нештата нема да бидат исти...
Изменето од sanja-a - 25.Јануари.2010 во 00:26 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека...мразам copy...paste на стилови
тоа не се копира секој си создава за себе |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Zd
GLJB
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
знам дека е хорор, кој што сака нека каже
![]() |
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
z d ke zakasnam ali mora da se proba
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
зд ќе ми пише ........ нема да издржи срце јуначко
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..trebalo eden cekor nazad,za da se trgne napreeeed!
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
знам дека е така..ама не признавам од инат
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
znam deka nema da popushtam
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
ме збуни
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Zd,
Ima mnogu obvrski,sostanoci,guzvi..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....vleze vo kokpitot!
uste da moze da poleta...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
ми олесна кога видов...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
....kinezite najmnogu se namnozile vo minatiot vek ,samo zaradi faktot, sto namesto kondomi koristele..dupnati k*rtoni !
kreativna politika na centralniot komitet na crvenite!!
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 289290291292293 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |