|
Плачење |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 29> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Коа ми идат такви моменти си викам “ Шо би праеле Конан, Супермен и твојот омилен Спајдермен у оваа ситуација ? Би плачеле ?“ Ја : “ Абе не јади гомна, ја не знам да летам и да плетам мрежи, а за мач и да не збориме, немам ни асален кујнски нож “. Он : „ Пичко една плачлива “. Ја : „ Абе не јади гомна ! “...и така ќе се скарам сам со себе и ќе заборавам дека ми идело да плачам
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Плачењето ја омекнува напнатоста...голтањето на солзите ... ги посолува... чувствата..... |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Плачењето...е олеснување....
А солзите се зборови што срцето не може да ги каже за да устата и јазикот ги изговорат.... |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
плачењето е јазикот со кој срцето зборува...
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секогаш има време за плачене.
малку ни останува за борба. |
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Placenjeto e produkt na nasite emocii
Imaat rok na traenje(nekolku minutki)...koga ke gi snema...nasmevni se! |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Солзите се како бура... по нив ..човек секогаш е ..посмирен....
|
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj prestanete da placete, ke se rasplacam i jasssssssss
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.........и би те дополнил еден од многуто јазици со кај срцето зборува
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Избегнувам да плачам пошто од една солза се вцрвенувам цела, кожата ми се иритира, очите ме печат и воспалуваат, па изгледам како да ме мачеле во Тунгузија. Но, кога плачам -плачам и се утепувам од плачење. И после тоа ми е полесно. Обично кога правам вака, нејќам да ме гледаат и нејќам да привлекувам внимание, бидејќи тоа уште повеќе би ми ја засилило болката и тагата. Ќе се исплачам и ќе се понашам после како ништо да не се случило.
Изменето од Tiggy Vicious - 16.Мај.2010 во 12:06 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тигарче баш тебе никој не сака да ге мачи во Тунгузија.Ти само си уживај и немај гајле Изменето од емил - 16.Мај.2010 во 12:12 |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да уживам во солзите? |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum placka...
|
||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |