|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 7475767778 131> |
Автор | ||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па нормално штом си другар на мона лиза( CST)..... zabegan Модератор Другарот на Мона Лиза сите по карактер сте исти........ како ли само се пронаоѓате бре....... п.с. и не е важно дали сликите се мои или не ...... важно се потрудив многу за да ги постирам..... а ти како модератор......???? не ти се баш соодветни коментарите!!! која ,,особина,, имаш Изменето од bijonse1 - 23.Јануари.2010 во 19:28 |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бијонсе ма....јас сакав да те пофалам за сликите...а и да те испокарам ако си дошла и не си се јавила....едно кафе...полнето геврече...муабетче...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeee pa ti !!....ti rekov .....jas ako dojdam .....so trubi na uvce ke dojdam.... |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма кажуј со време...црвен тепих...ово-оно...немој да не фатиш неспремни
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прилеп и Битола кога тогаш еден град ... и ќе се вика ПРИБИТ ... Новата Година ја пречекав во ПРИБИТ ... во ресторанот Центар ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама има еден проблем...
затоа што Битола е поголем град доаѓа со првите букви ,,БИТОЛА,,..... а Прилеп како помал втор дел ,,ПРИЛЕП,, Па новата година ја чекав во БИТПРИЛ |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уметност во сушењето алишта....Прилеп
|
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога ќе се искачиш најгоре на Маркови кули и гледаш надолу во градот од лева страна се гледа нешто т.е некоја голема површина сина, со сино покриена. Што е тоа
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа се оранжериите кои некогаш одамна работеа со полна пареа...денес за жал работи само еден мал дел од нив
|
||
|
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A blackeye наспроти “Бело лале’’ има уше една бурекчилница, не ми текнува како се вика и таму имаат добри буреци... |
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam tocno, dali marija...nekakvo ime bese...tamu prvi pocnaa da pravat vrteni burecina...so jogurtce, prsti da izlizis edit:Bas preeska pominav, ne se vika marija nego tanja...ti vikam nekakvo ime bese Изменето од blackeye - 03.Февруари.2010 во 03:34 |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Внеси реплика | страница <1 7475767778 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |