IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како се чувствувате денес среќни/тажни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се чувствувате денес среќни/тажни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 152153154155156 959>
Автор
Порака
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Статус: Офлајн
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2006 во 08:44
Fantasticnooo  .............
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2006 во 09:29

ma super taka mislam deka ke bide

GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2006 во 18:39
сеуште поспано ама така е кога ке ти се поремети спиењето
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2006 во 21:42
kul kul...
respect my authoritaaa
Кон врв
Freya Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2006
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2006 во 21:50
Супер се чувствувам
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2006 во 00:35
toa e dobro,...................koga site ste srekni ,.............
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2006 во 01:58
odlicno.......
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2006 во 07:50
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2006 во 12:34

sekoj nov den novo raspolozenie

mlitavo, ama ne i tazno denes,

moze zaradi vremevo

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2006 во 13:02
ebano depresivno , post alkoholik period ,mislam deka mi izleguvaat rogovi
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2006 во 14:50
E mnogu umorno se osekam, mi treba dobar son...
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2006 во 19:00
ужас...депресивно...втор пат во животот...се наоѓам во бездна......овај пат е лошо...многу лошо...
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2006 во 19:12

JOKI JOKI,

GLAVATA GORE

SEKOGAS EDNA ZVEZDA  VO VSELENATA SVETI ZA TEBE, DA TI POMOGNE DA IZLEZES OD ,, BEZDNA,,, TI KAO SO VIKAS

PA NE E SE CRNO, ....ZAMISLI DEKA SI E LETO, TI SI U UNAV HOTEL I SE BRCKAS U BAZEN, A OKOLU TEBE LETAAT KELNERI SO RAZNI KOKTELI......

Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2006 во 19:25
Originally posted by cecka cecka напиша:

JOKI JOKI,

GLAVATA GORE

SEKOGAS EDNA ZVEZDA  VO VSELENATA SVETI ZA TEBE, DA TI POMOGNE DA IZLEZES OD ,, BEZDNA,,, TI KAO SO VIKAS

PA NE E SE CRNO, ....ZAMISLI DEKA SI E LETO, TI SI U UNAV HOTEL I SE BRCKAS U BAZEN, A OKOLU TEBE LETAAT KELNERI SO RAZNI KOKTELI......

...цецке фала ти...за грижата...али не ме креват ни лето ни келнери...период гаден...се надеам дека ќе летнит...ама некако ме наваса...и не ме пуштат...сепак...фала...
Точачиња.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 152153154155156 959>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.