![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 109110111112113 533> |
Автор | |
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro utro mili moi
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
milicko dobroutro
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
po se samo jas i ti ke si posakame dobro utro sega za sega
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
pa da eve jas pak ti posakuvam DOBRO UTRO
![]() ![]() |
|
![]() |
|
da da DOBRO UTRO
![]() |
|
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Dobarden , izvinete sto me nemase , ali opravdano , e tek doprva ke me nema hnmmmmmmmmmmm
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
dobar den hektor
![]() |
|
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
e kaj si be ana , da te pozdravam posebno mila , da ne me znema na podolgo
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Добро утро,лелеееее абе 5 саат после пладне било аууууу......ама ај сабајле у 7 си легнав оправдано ми е
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
aj ojdof ja.baknezi do site
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
zdravo,..........krila,..............eve jas ti stojam na raspolaganje,..............koga nema drug,..................auuu,ama losho kazano,.....................pa tuka sum i koga ke ima ,..........
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 109110111112113 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |